Ioana Ginghină luptă împotriva ridurilor cu ajutorul uleiului de argan .

Ioana Ginghină luptă împotriva ridurilor cu ajutorul uleiului de argan .: "

Ioana Ginghină luptă împotriva ridurilor cu ajutorul uleiului de argan Actriţa Ioana Ginghină se bazează pe produse şi tratamente naturiste atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, corpului şi părului. Vedeta Tv mărturiseşte că îşi menţine tenul strălucitor şi luptă împotriva ridurilor cu ajutorul uleiului de aragan.

'În tratamente cosmetice uleiul de argan este bun pentru regenerarea tenului şi un tratament antirid puternic şi natural. Eu îl folosesc ca şi crema de zi, atunci când tenul îmi arată obosit, iritat şi orice pun pe faţă, mă ustură. Îl mai recomand pentru pielea delicată din jurul ochilor, iar dacă nu ai găsit demachiantul perfect pentru mascara rezistentă la apă, uleiul de argan este extraordinar. Dacă îl daţi în jurul ochilor, masaţi uşor, cu mişcări circulare, în jur de 50 de secunde, delicat, cu degetul inelar. Aşa activaţi şi circulaţia în zona respectivă şi uleiul va intra foarte bine în piele.


 Îl puteţi folosi şi ca un fel de ser, sub cremă de zi sau de seară. Câteva picături întinse foarte bine pe faţă şi masat până întra bine în piele, apoi daţi cu crema dumneavoastră peste. Veţi vedea rezultate în câteva zile', scrie Ioana pe blogul personal.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...