Lady Gaga, crăcită în V

Găguţa se tolăneşte nonşalantă pe coperta revistei V Spania şi face un şpagat întors mai lung decât viaţa…aşa cum titrează coperta Visionaire “Larger Than Life”.Dacă Visionaire a intrat în cartea recordurilor drept revista cu cele mai multe pagini, Gaga este în siguranţă acolo pentru artista cu cele mai monstruoase apariţii… cred că l-a luat de [...]

Kardashiencele vesele se pregătesc de Revelion

E clar! Fetele vor să se distreze şi au început cu pictorialul din Glamour.Cele trei K.K. au început cu petrecerea în pijamale sexy şi au continuat cu dj-eală maximă şi dezmăţ în club.Acum că e din nou solitară sexy Kim îşi face de cap. Nu de alta dar nu mai crede în viaţa de familie.“Cred [...]

AMA 2011 – câştigătorii

Lady Gaga face de toate

În ceea ce priveşte numărul de albume vândute (numărătoarea oficială) anul acesta, bătălia albumelor de pe teritoriul Americii s-a dat între “21“-ul Adelei şi “Born this way“-ul lui Lady Gaga, însă mămica monstruleţilor a ţinut morţiş să fie ea pe primul loc şi şi-a oferit albumul spre vânzare (o perioadă, ce-i drept) la un preţ foarte mic (0,99$ parcă) , un fel de “3 la 10 mii” românesc. Apelând la această strategie (interpretată de mulţi că o încercarea de trişare a numerelor oficiale) Lady Gaga s-a cocoţat lejer pe locul 1, însă nici Adele nu a rămas cu mult în urmă.

Pentru ca pe viitor să se evite astfel de şmecherii gagaliceşti, cei ce alcătuiesc topurile anunţă reguli noi, astfel că dacă cineva va mai apela pe viitor la strategia Lady Gaga albumele vândute la preţ redus nu se vor mai pune la numărătoarea mare.

În rest, Găguţa face turul emisiunilor pentru a-şi promova noul single “Marry the night“. Pe unde se duce, pune laba pe microfon şi se apucă de cântat. Şi de cele mai multe ori îi iese de la foarte bine în sus! Tot ce face pe scena e atât de Gaga: cântă live, dansează şi se joacă în mod constant cu decorul şi cu outfiturile.Cum prinde o noapte, cum se mărită cu ea! :p

Acum 2 zile a fost la un show tv, unde a interpretat o versiune acustică a măritişului cu noaptea, având în faţă doar un pian (şi pe cap o fundă imensă roz).

Ne aţâţă cu ceva imagini din noul clip, care se anunţă a fi unul epic, atât de Gaga! Sunt curios legat de ce o sa iasă, căci de curând s-a despărţit (profesional vorbind) de o tipă ce a ajutat foarte mult la crearea brandului Lady Gaga.

Până la lansarea clipului vă las cu prestaţia de la emisiunea menţionată mai sus.

Share

Articole similare:Lady Gaga a vândut 1,1 milioane albume în prima săptămână de la lansareLady Gaga SupremeLady Gaga face echilibristică pe platforme fără tocLady Gaga, aşa cum n-aţi mai văzut-o!Lady Gaga a suferit o transformare drastică

--

Inna o ia în freză

Bine, nu e de glumit cu violenţa domestică, însă trebuie să recunoaştem că e un titlu catchy, pe care mulţi “simpatizanţi”  de-ai Innei l-ar vedea pus în practică. Am avut de ales între ăsta şi “Inna vrea soare în viaţa ei”.

Chiar aşa… ura pentru Inna a ajuns la cote aşa de înalte încât dacă ar lua bătaie v-ar face să vă răcoriţi, să vă simţiţi mai bine? Dacă da, cred că ar trebui să consultaţi un medic.

Să revenim la oiţa noastră: Inna.

Şi-a întrebat fanii de pe facebook ce melodie de pe albumul nou ar merita promovată ca la carte, iar rezultatul dat de fani a fost “Endless“, aşa ca tot ce înseamnăl Inna s-a pus în mişcare şi dă-i cu sedinţă foto, dă-i cu look nou, apoi cu un teaser pentru clip şi acum aşteptăm noul clip, ce va fi lansat pe 25.11.2011.

Teaserul nu ne oferă prea multe informaţii despre clip sau despre piesă, însă cred că este vorba de Endless de pe “I am the club rocker“, căci este postat sub numele “Bring the sun in my life”, nişte versuri din “Endless“.

Inna încearcă să confere teaserului o latura mai profundă, prin citatul de la început:

There are moments in your life/ When you feel that no one cares

Sometimes you feel like screaming outloud / But you’re afraid

Your voice matters / No violence, no endless pain

Cred că se vrea şi un clip împotriva violenţei domestice, căci citatul este îndreptat către femeile ce au avut de suferit şi se simt neputincioase.

Legat de coperta noului single tabloidele vuiesc “Are sau n-are chiloţi?”  O avea sau n-o avea, rezolvăm noul mister naţional  (că Elodia e rezolvată

Justin Bieber, cu chiloţii la vedere

Justinică şi-a scos câinii şi chiloţii la plimbare. Ce rost are să-ţi iei chiloţi roz dacă nu-i vede nimeni? Aşa ca tânărul s-a lăsat paparazzat cu panatalonii-n vine, arătand fundul întregii lumi.

Înţeleg că se mai întâmplă să porţi nişte pantaloni mai largi, că i-ai luat la repezeală sau ca nu ai găsit o curea cu  care să se asorteze deşi el chiar are curea , dar să ieşi în asemena hal pe strada, tu, ditamai Bieberul? Şi cu chiloţii aia roz?

Trecând peste culoare, nu e enervant să-ţi tot ridici nădragii din 2 în 2 minute? Mai înţeleg că se poate întâmpla să ţi se vadă din greseală o părticică din chiloţi, însă lui i se vede tot fundul, are pantalonii sub nivelul fundului.

Hai că am vorbit deja prea mult de fundul rozaliu al don’şorului Bieber.

Nici nu ştiu dacă să vă anunţ ca e NSFW sau nu. Dacă intra şeful peste voi şi vă vede desktopul ocupat de un puşti cu pantalonii în vine… cu chiloţii la vedere

Adele… şi atât

RSS Pe copertă Celebrităţi străine Showbiz românesc Home Muzică nou-nouţă de la Madonna: Give Me All Your Love Vacanţă super-sexy: Rihanna linge îngheţată în concediu Justin Bieber face testul de paternitate pentru că n-a şutat şi nici n-a dat gol… Hiturile lui Michael Jackson, puse în ordine sub forma unui clasament. Cum comentaţi? Adele… şi atâtScris de Smiley_tgv in Celebrităţi străine, Muzica, Video // 23.11.2011 // 6 comentarii .

Jennifer Lopez şi-a dus maşinuţa acasă

Jeni de la bloc e foarte preocupată de promovarea micuţului Fiat 500, căci pe unde se duce, hop şi maşinuta! O bănuiesc că o ţine în buzunar sau la brelocul unei maşini adevarate :p

În videoclipul pentru “Papi“, la AMA 2011, prin diverse afişe şi reclame. Probabil că italienii o plătesc regeşte pentru a promova micuţul european in SUA , că altfel nu-mi explic!

Într-unul din spoturi (cel cu maşinuţa albă) pare că Jennifer Lopez se plimbă pe strazile din Bronx, însă  s-a folosit un body double pentru secvenţele din cartier şi diva şi-a filmat secvenţele în LA. Bucăţile au fost atât de bine îmbinate încât lasă impresia că  Jennifer conduce din Manhattan în Bronx, unde revine la origini, pentru că vezi Doamne locurile natale sunt lumea ei, locul ce o inspiră; simple străzi pentru noi, un loc de joacă pentru ea. Clipul este înţesat de clişee newyorkeze, tocmai pentru a lăsa impresia că acolo se petrece acţiunea.

Mi se pare interesant că italienii mizează tocmai pe Jennifer Lopez pentru a promova 500-le în America. Au scos chiar şi o variantă Gucci a maşinii (cea neagră). O adevărată bijuterie pe patru roţi.

Facem o chetă şi luăm un Fiat 500 pentru Rimel.ro?

Am văzut că la noi preţurile încep de la “doar”  11 600 euro şi urcă până la 15 ooo euro.

După continare spoturile.

Eu n-am avut bani de un 500 şi m-am mulţumit cu o Albea

Poponeţe celebre

Fetele au dat jos textila şi şi-au arătat buca fesele pentru un fotograf pasionat de uşa din dos a celebrităţilor.

Intitulată sugestiv Culo…by Raphael Mazzucco, publicaţia adună peste 200 de poponeţe incitante şi celebre printre care şi pe cel al frumoasei Nicole Scherzinger şi al Găguţei. Nu că n-a fi obişnuiţi cu ele.

Iat-o deci pe black pussycat cu coada ridicată podoaba tatuată, într-o ipostază sălbatică…Arrrr! E beton!

Scarlett WoW Johansson la interviu

După scandalul cu poponeţul la vedere pe internet, iat-o pe Scarlett într-o ipostază scandalos de sexy! Gagica face toţi banii!

Blonda arată beton brunetă şi pare să fi adormit în solar cu pielea asta măslinie dar cred că-i face să-şi bage unghia-n gât pe cei care au părăsit-o.

Coperta asta la Interview nu prea mai are nevoie de comentarii, nu-i aşa?

Share

Articole similare:Scarlett Johansson sau balena ucigaşă?Scarlett Johansson este Babe Of The YearSandra Bullock, sărut fierbinte cu Scarlett Johansson la MTV Movie AwardsScarlett Johansson este o văduva neagră sexyScarlett Johansson şi Natalie Portman fac aceeaşi copertă

--

Katy Perry-col de îngrăşare

Lady K, fata cu părul de vată de zahăr, extraterestra ţâţoasă…spuneţi-i cum vreţi …poate chiar Burger Queen.

Tipa sexoasă pentru care singurele forme proeminente erau sânii şi fesele, e în pericol să o ia pe urmele suratelor sale, Aguilera Hambuurgera şi Britney Caltaboş. Sau invers

Bălăniţa reinventează Moşul- partea a 2a

Andreea Bălan e prima (cred) de la noi ce dă startul sezonului cu chestii de Crăciun de la noi. Şi prin chestii a se înţelege melodii noi, shootinguri “crăciuneşti” şi costume sexy de Crăciuniţe, nu colinde! Doamne fereşte

Şi astfel, blonduţa cu mişcări de iepuraş scoate de la naftalină un hit marca Andre. E zicala românească “acceaşi Mărie, cu altă pălărie”. Dacă în anii de glorie Andre, alături de Andreea Antonescu, ne-a prezentat un moş tinerel, adaptat vremurilor de atunci, iată că anul ăsta Andreea B. schimbă hitul pe ici pe colo prin părţile esenţiale şi-l împachetează corespunzător anului 2011.

La prima ascultare piesa pare reînregistrată (parcă e vocea actuală a Andreei) şi are un aer fresh, trebuie să recunosc.

Dansatoarea cântăcioasă a pregătit şi un show cu tematică de Crăciun: Christmas Party, unde ea şi restul iepuraşelor din echipa sa se vor transforma în Crăciuniţe şi vor hipnotiza partea masculină a publicului şi nu numai.

Invitată la “Răi da’ buni” şi trasă de limbă de Mihai Morar să spună o răutate cât de mică despre Andreea Antonescu, Bălăniţa s-a comportat ca o profesionistă şi a reuşit să evite toate înţepăturile realizatorului.

“Andreea este foarte ocupată acum. Este mămică şi trebuie să aibă grijă de fetiţă şi deocamdată… Este foarte simplu! Eu sunt prietena ei, sunt naşa fetiţei ei, ne înţelegem extraordinar de bine, dar muzical nu ne regăsim. Ea caută alt gen, ea vrea să cânte alt gen. Eu sunt cu dansul, sunt cu Petrişor. Am proiectele mele. Nu am putea să ne regăsim pe scenă împreună pentru că avem stiluri diferite”

Nu ştiu ce amintiri vă trezeşte vouă, însă cu siguranţă “Noapte de vis” e deja un evergreen românesc. Cred că aproape toţi putem fredona cel puţin jumătate de melodie din amintiri.

Păreri?

Share

Articole similare:Andreea Bălan, tre’ să-şi facă update la lookAndreea Bălan este mai stilată, mai glamouroasăAndreea şi Petrişor au dansat din nou, dar nu pentru noteAndreea Bălan recunoaşte…Andreea Bălan se mândreşte cu trecutul ei în trupa Andre

--

Black Eyed Peas rămân pe poziţii

În ultima vreme au tot circulat zvonuri cum că B.E.P. s-ar despărţi sau că Fergie urmează să fie înlocuită. Ca să se facă lumină toată gaşca s-a înghesuit pe canapeaua lui Ellen şi au vorbit deschis despre acest subiect.

Au recunoscut că urmează să intre într-o pauză, însă nu se vor despărţi. Daca am fi crezut fraza asta de la toate trupele despre care s-a zvonit că s-ar despărţi (şi până la urma s-au despărţit) am fi nişte persoane foarte credule…

“Când luăm pauză lucrăm la proiectele individuale sau ne punem viaţa personală în ordine pentru a ne putea întoarce cu muzică bună.”

Eu unul nu-i cred pe cuvânt. Voi?

Share

Articole similare:Alea mici au mai învăţat una!Black Eyed Peas au pus-o de-o petrecereNoul videoclip de la Black Eyed Peas, o amintire a Japoniei

--

Cadou de la Miley Cyrus

Miley Cyrus şi-a răsfăţat fanii cu un videcoclip nou nouţ de ziua ei.

Nu sunt cine ştie ce fan al… era să-i zic puştoaicei. Legat de clip pot spune că a mers pe  reţeta “încropesc un clip cu părţi din alte clipuri” reuşind astfel să ilustreze versurile piesei “Don’t give up – It’s a liberty walk“  printr-un colaj cu oameni protestând pentru ceea ce cred.

Ei bine, un La mulţi ani din partea rimel.ro şi la cât mai multe reuşite! (totuşi clipul nu poate fi trecut la “reuşite”, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru piesă)

Ascultaţi/vizionaţi după continuare.

Era să uit: nu, nu e un clip facut de fani, e postat pe contul ei oficial.

Share

Articole similare:Miley Cyrus în rolul lui Justin BieberMiley Cyrus şi-a tatuat o inimioară pe degetul micMiley Cyrus pupă fataLecţia de dans cu Miley CyrusVideoclip David Bisbal şi Miley Cyrus

--

Kristen Stewart e pe val…şi pe coperte

RSS Pe copertă Celebrităţi străine Showbiz românesc Home Muzică nou-nouţă de la Madonna: Give Me All Your Love Vacanţă super-sexy: Rihanna linge îngheţată în concediu Justin Bieber face testul de paternitate pentru că n-a şutat şi nici n-a dat gol… Hiturile lui Michael Jackson, puse în ordine sub forma unui clasament. Cum comentaţi? Kristen Stewart e pe val…şi pe coperteScris de Rimel in Celebrităţi străine, Pe copertă // 25.11.2011 // 3 comentarii .

Ştrumful lui Măruţă iese pe copertă

Miroase a Crăciun!

Revista Unica a lansat numărul de decembrie şi ce imagine ar fi fost mai potrivită să ilustreze atmosfera caldă, de sărbătoare dacă  nu una cu o familie fericită?

Andra, Cătă şi micuţul David, un Crăciunel în miniatură

Inna vrea o viaţă însorită

Inna este o ambasadoare a luptei împotriva violenţei domestice; ea şi alte 13 femei din diferite domenii au acceptat să pozeze în ipostaze de victime ale bătăilor.

Inna a făcut un pas în plus alegând să-şi promoveze noul single “Endless” printr-un clip cu tematică lansat pe 25 noiembrie (ziua internaţională a eliminării violenţei împotriva femeilor). Campania a prins viaţp şi în online (cum era firesc) şi s-a materializat printr-un link cu versuri din noul single semnat Inna:  bringthesuninmylife.com

Este o situaţie win-win de ambele părţi. Câştig pentru campanie, Inna nu este un nume mic la ora actuală şi câştig pentru Inna: clip nou, un plus de imagine. Şi Inna împuşcă astfel două raţe dintr-o lovitură!

Este un clip în care îi putem vedea o latura sensibilă a divInnei, aceea de victimă, o femeie îndurerată, rănită şi temătoare. Îmi place mesajul transmis, acela ca vocea fiecărei victime contează, că împreună pot schimba ceva! În sfârşit un clip de-ai ei spune ceva, însă nu-mi place să o vad tristă… Sunt obişnuit să o văd zâmbind, ţopăind plina de energie şi acum vad o Inna ştearsă, epuizată, sleită de puteri.

Clipul este după continuare, alături de o poza sugestivă din campanie.

Voi ce parere aveţi?

Bruno Mars a adus ploaia la X Factor

Staţi liniştiţi, machiajul Paulei Seling este ok, iar  costumele celor doi băieţi sunt intacte, că doar nu a venit Bruno Mars la X Factor-ul românesc

Aflăm de la Bosquito ce se întâmplă când îngerii pleacă

Bosquito, trupa aia cu “Două mâini“, “Pas cu pas” sau “Pepita” îşi face timid comeback-ul după şapte ani de absenţă pe scenele româneşti, timp în care şi-au încercat norocul în SUA.

Au ales o melodie cântată în limba română, cu versuri ce ating suflete, pe care au lansat-o prin august în garajul Europa FM. Acum au ales să-i facă şi un videoclip pe măsură şi rezultatul este unul foarte bun. Un el şi ea trăiesc o poveste de dragoste care se încheie tragic (din ce am înţeles eu la prima vizionare). În videoclip sunt inserate şi imagini din copilăria lui Radu Almăşan.

Aplaud iar o piesa făcută de un artist român cântată în limba română. Iata că se poate şi fara “fly – sky- high” sau “fire- desire”. Au demonstrat-o şi alţii şi iată că acum e rândul boschetarilor să-şi  spună cuvântul.

Observ că din ce în ce mai multi entertaineri români scot piese noi în limba română : Giulia, Ellie White, Maria Radu, Hi-Q sunt doar nişte nume ce-mi vin în minte pe moment. Să fie o nouă mişcare?

Voi ce ziceţi ? Ar fi trebuit să ne lase cu melodiile (devenite evergreenuri) din trecut sau e bine că revin în showbizz?

Am găsit pe youtube şi o variantă în limba spaniolă.

sursa fotoShare

Nu există articole similare!!

--

O mamă cu tupeu

Ei bine, dacă e suficient de tupeistă te poate urca pe scenă alături de artistul tău favorit.

Asta a făcut mama puştiului blond, ce a ţinut morţiş să-şi urce odrasla pe scenă alături de Michael Buble în timpul unui show live.

Deşi iniţial Buble părea ezitant şi plin de silă, gen  “alt fan disperat ce vrea să urce pe scenă pentru a urla o melodie” când puştiul de numai 15 ani a început să cânte Michael a văzut că e cazul să-şi schimbe atitudinea şi să-l trateze cu ceva respect pe puşti. Ce emoţii o fi fost pe capul puştiului… eşti la concert la artistul favorit şi mama ta decide să se dea în spectacol şi să te urce pe scenă… ce-o fi fost în sufletul lui numai el ştie. Şi cu toate astea a cântat foarte bine şi l-a lăsat cu gura căscată ca la dentist pe artist, cu care a interpretat o melodie până la urmă (”Feeling Good“)

Mămici din toate colţurile, hai sus pe scenă cu odraslele talentate! Hmm, nu la Lady Gaga. Nu vă urcaţi copiii la ea pe scenă, că nu iese prea bine decât dacă au peste vreo 14 ani

Clipul cu mama tupeistă e după continuare. V-aţi aşteptat ca din tânărul acela să iasă o asemenea voce?

Share

Nu există articole similare!!

--

Hi-Q sunt Solo împreună

Se pare că timpul este un ingredient principal în reţeta ce a dus repararea  relaţiei dintre cei 3 Hi-Q. Dacă iniţial eram cam sceptic cu privire la “reuninea” vechii trupe, uite că cei trei se încăpăţâneză să stea împreună şi să facă în continuare muzică, reuşind să treacă cu bine peste conflictle din trecut. Deşi careiera Danei Nălbaru nu a fost tocmai una de succes sau de hituri, pot spune că îşi găsise o nisă, un drum al ei şi lucrurile mergeau binişor.

Au revenit cu “Încă o data”, apoi au avut “Amanta” şi acum au single nou: “Solo“. O piesă lentă, cu influenţe reggae şi cu versuri foarte mişto, de care s-au ocupat Dana şi Florin şi pe care vocea Danei o face mai veselă. Refrenul mai că ne face să cântam împreună cu ei, mai ales că i-au facut un clip provizoriu dintr-un slideshow de  poze şi sunt afişate şi versurile.

Florin Grozea a spus:

Cine i-a supărat p-aştia mici?

Se pare că porumbeii  sunt foc şi pară pe un anume Kidd (Kidd Kraddick, un Dj) care a cam luat-o peste picior pe Selena pentru că  a anunţat pe twitter că mama ei e gravidă.

În toată agitaţia din scandalul cu presupusul bebeluş Bieber dj-ul si colega s-au găsit să facă mişto de faptul că mama Selenei este gravidă şi au elaborat o adevarată teorie

Adina Scurtu vă propune o nouă dietă

Adina Scurtu a.k.a The Glossy Chick - jurnalista controversată din cauza comentariilor înţepătoare pe care le adresează vedetuţelor mioritice pe unde apucă (mai nou din ce în ce mai des la tv) a hotărăt să facă un pas mare înainte: să renunţe la sutien şi să dea piept cu comentariile din online, după ce în vara asta a parodiat conceptul de “vedetă”  din România zilelor noastre.

S-o fi gândit că oricum e percepută ca “frustrată” şi că orice ar face este evitată de anumite persoane publice măcar să-şi facă de cap şi să ne arate tuturor de ce e în stare.

Şi nu, nu mă refer la pozatul topless (că asta poate oricine, îţi trebuie doar o pereche de sâni şi ceva tupeu),  ci la abilităţile sale de a fi imaginea unei campanii a unui lanţ de saloane de înfrumuseţare. Şi cum campania respectivă, “The Business of being a  Woman”,  a fost  gândită de ea,  s-a gândit să nu mai dea rolul de manechin-imagine unei fătuci cu pretenţii şi să-şi valorifice munca prin a fi chiar ea “fata din faţă”.

Ne-a anunţat că pozele nu sunt photoshopate şi noi o credem pe cuvânt şi a pus un pariu cu cei de la centrul de înfrumuseţare:

“Eu pariez pe faptul că este imposibil să ajung la o formă de vis până de Revelion. Ei pariză pe faptul că o luna şi jumătate este timp arhi-suficient pentru o remodelare impecabilă, combinată cu relaxare şi revigorare.”

O nouă situaţie win-win: salonul are o imagine şi o campanie nouă şi originală,  iar ea se “tratează”  moca

Ghici cine a ieşit la jogging cu căţelul

Vă provoc să ghiciţi cine şi-a scos căţelul la plimbare făcând şi o şedinţa de jogging fără tricou, ca pentru fane.

Vă spun că este un actor dintr-un serial pe val, foarte popular şi pe la noi, deşi nu e difuzat de nici un post tv, din păcate. Nu prea e el personajul principal, însă dacă nu l-au omorât scos din serial după 2 sezoane, cred că poate fi numit personaj principal…  Vă mai spun că are 23 ani şi că joacă într-un serial cu…. vă vine sa credeţi sau nu: vampiri.

Dacă stau să mă gândesc…  cred că şi dacă vă spunem numele lui nu prea vă lămuream cine e.

Hai că deja vă spun prea multe şi devine prea uşor… Ceva presupuneri?

Beyonce e blondă şi bună la Dansez pentru tine

Scris de Rimel in Celebrităţi străine, Video // 29.11.2011 // 3 comentarii .

Mă refer evident la clipul piesei Dance for You, pe care lady B tocmai l-a lansat şi care a acaparat vizitatorii de pe youtube. 200.000 de vizualizări în 2 zile de la lansare e ceva.

Gacica (pardon!) mămica hot a anului a filmat acest clip înainte ca burtica să ia forma mingei, pe vremea când încă mai avea putere de seducţie. Nu că însărcinată i-ar sta rău, dar pun pariu că admiratorii au făcut un pas înapoi.

Un clip care ne duce înapoi în timp, prin anii ‘40, când la putere era Marilyn Monroe, nu Beyonce. Deşi nu m-ar mira ca atitudinea senzuală s-o fi împrumutat de la diva din trecut şi s-o fi upgradat cu sclipici (pardon!) glamour

Încercăm un live blogging diseară?

de mâine.

Ben avea un cabinet de tatuaje şi era cunoscut drept Tattoo Ben în oraşul olandez Hoorn atunci când s-a prezentat la preselecţia pentru  The Voice of Holland şi participa la lupte de full contact.

Acest show i-a schimbat viaţa si in prezent Ben este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din Olanda şi nu numai. Prestaţia sa de la

Uite un mix care-mi place Boyz II Men şi JB

Scris de Rimel in Celebrităţi străine, Video // 29.11.2011 // 2 comentarii .

Albumul de Crăciun al mopului e plin de surprize, una mai plăcută ca alta. Un featuring cu care m-a surpins şi m-a uns la suflet este cel pe care Bieber îl face cu Boyz II Men. Acum chiar că trupa care a rupt în anii ‘90 îşi merită numele…

Demi Moore a anuntat ca divorteaza de Ashton Kutcher

Demi Moore a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca divorteaza de Ashton Kutcher, dupa sase ani de casnicie.Actrita spune ca a luat aceasta decizie "cu mare tristete si strangere de inima", dar a precizat ca are cateva principii de viata pentru care nu poate face compromisuri.

Actrita principala din "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" isi deschide scoala de actorie

Dorotheea Petre, actrita premiata la Cannes pentru rolul din "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", isi lanseaza propria sa scoala de actorie, "Fii actor!", dedicata dezvoltarii aptitudinilor pentru actoria de film, teatru si televiziune.Victor Rebengiuc, Clara Voda si producatorul Dan Burlac vor fi invitati la aceste cursuri pentru a le impartasi viitorilor actori din experienta lor de scena. Cursurile vor avea loc in perioada 26 noiembrie 2011 - 26 ianuarie 2012.

Arnold Schwarzenegger, ranit pe platourile de filmare

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a accidentat in timpul filmarilor la cel mai nou film al sau. Din cauza acestui incident filmarile au fost suspendate.Schwarzenegger a suferit o taietura adanca pe frunte, insa nu a ezitat sa posteze pe Twitter o fotografie cu rana sa. "M-am cam lovit astazi pe platourile filmare. Multumesc personalului medical care m-a repus pe picioare dupa o ora", a scris actorul contul sau de Twitter.

Beyonce a Romaniei isi plimba fanii cu limuzina

Pentru ca prima lor piesa se numeste "Superstars", Julian M. si Veronika dau startul unui concurs, in urma caruia unul dintre fanii lor va castiga o zi de Superstar.Acesta va fi plimbat cu limuzina prin Bucuresti, va lua cina la un restaurant exclusivist si va avea sansa sa petreaca o noapte alaturi de Julian M. si Veronika intr-un club de fite din Bucuresti.

Un nou scandal in showbiz: Florin Chilian vs. Lucian Viziru

Dupa cateva zile de liniste si pace, in showbizul autohton a aparut un nou scandal. Protagonistii sunt Florin Chilian si Lucian Viziru. Totul a pornit de la interpretul hitului "10", care l-a numit pe actorul de telenovele "l**a trista", insa fara a-i preciza numele.Suparat ca in lumea mondena de la noi exista cativa barbati care vorbesc urat despre fostele iubite doar pentru a se promova, Florin Chilian a scris pe Facebook ca acestia sunt "dobitoci" si "l**e triste".

Liviu Varciu neaga ca ar fi incercat s-o cucereasca pe Andreea Mantea

Liviu Varciu neaga ori de cate ori are ocazia faptul ca intre el si Andreea Mantea ar exista ceva mai mult decat o simpla relatie de amicitie."Nu am incercat sa o cuceresc pe Andreea Mantea, pentru ca daca incercam si reuseam. Noi ne-am intalnit in interes de serviciu. Ea a fost cea care vroia sa rezolve ceva.", a declarat Liviu Varciu in cadrul emisiunii "Cancan TV" de la Kanal D.

Dan Negru, despre noul film "Cei 3 muschetari": O mizerie americana de tip Rambo

Noua varianta cinematografica a romanului "Cei 3 muschetari", in care joaca Orlando Bloom sau Milla Jovovich, nu i-a placut lui Dan Negru.Vedeta Antenei 1 catalogheaza acest film ca fiind "oribil".

Trupa Voltaj s-a suparat pe radiourile romanesti. Afla de ce!

Baietii de la Voltaj au revenit in atentia fanilor cu o noua piesa, "Da vina pe Voltaj", care, din pacate, nu este bagata in seama de radiouri.Calin Goia, solistul trupei, a gasit si o explicatie pentru acest lucru. El crede ca radiourile nu difuzeaza Voltaj deoarece piesele grupului sunt in limba romana: "Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca piesele cantate in limba romana au fost considerate in ultima perioada ca fiind perimate.

Frank Sinatra a jucat intr-un film porno

Frank Sinatra era atat de sarac la varsta de 19 ani, incat a acceptat sa joace intr-un film porno, potrivit spuselor lui Darwin Porter, autorul cartii biografice "Frank Sinatra: The Boudoir Singer".Intr-un interviu acordat Daily Mail, Porter sustine ca filmul se numeste "The Masked Bandit" si a fost realizat in 1934. Pentru prestatia sa, Sinatra a primit 100 de dolari.

Demi Moore si Ashton Kutcher adorau sexul in trei

Demi Moore si Ashton Kutcher adoreau partidele de sex in trei si nimeni nu ar fi aflat despre acest lucru daca actorul din "Two and a half man" ar fi fost mai discret.Potrivit Radaronline.com, Demi si Ashton au avut un mariaj deschis, stabilind de la bun inceput ca fiecare are dreptul de a avea aventuri cu alte persoane. Aceeasi publicatie noteaza ca actrita este bisexuala si ca a acceptat ca Ashton sa aduca in casa alte femei.

Cristina Spatar va naste o fetita. Vezi ce nume ar vrea sa-i puna

Cristina Spatar a anunatat ca va naste o fetita in luna aprilie a anului viitor. Vestea l-a bucurat cel mai mult pe sotul vedetei, Alin Ionescu. Acesta si-a dorit sa aiba si o fetita, asa ca micuta va avea cine sa o rasfete.In varsta de doi anisori, Albert, primul copil al cuplului Spatar-Ionescu, abia asteapta sa se nasca surioara lui, ca sa aiba cu cine sa se joace. Cantareata a martusisit ca inca nu s-a decis in privinta numelui, dar in capul listei stau Aida, Carolina si Gratiela.

Catalin Botezatu a dat 20.000 de lei pe o pereche de cizme

Catalin Botezatu se poate mandri cu faptul ca este singura vedeta din Romania care are o pereche de cizme unicat, ce costa 20.000 de lei (4500 de euro sau 200 de milioane de lei vechi).ADPM scrie ca respectivele cizme au fost produse in editie limitata. Sunt lungi pana la genunchi si se deosebesc prin siretul rosu aplicat pe gamba.

Giulia a lansat single-ul "Vorbe Goale"

Giulia si-a lansat astazi noul single, "Vorbe Goale". Piesa marcheaza un nou inceput in cariera artistei, care se reinventeaza cu fiecare aparitie si care a stiut mereu sa se adapteze cerintelor industriei muzicale fara a-si pierde unicitatea si personalitatea."Vorbe Goale" are un puternic mesaj de dragoste si scoate in evidenta timbrul special al Giuliei reconfirmand, inca o data, statutul artistei in industria muzicala romaneasca.

Maria Radu vrea sa se marite pe un teren de golf

Artista Maria Radu este hotarata sa aiba o nunta iesita din comun. Maria Radu are de gand sa se casatoreasca pe un teren de golf.Mai mult decat atat, cantareata vrea si ponei la nunta sa.

Adela Popescu: "Barbatii care lovesc femeile sunt niste monstri"

Adela Popescu s-a alaturat campaniei ACASA, "Durerea nu este iubire", si militeaza pentru adoptarea unei legi speciale care sa pedepseasca exemplar violenta in familie.Adela sustine campania ACASA si crede ca doar o lege stricta ii poate speria pe cei care care ridica mana asupra femeilor sau copiilor.

Kris Humphris trece prin momente dificile

Sotul vedetei tv Kim Kardashian, Kris Humphries, a recunoscut ca trece prin momente dificile dupa ce s-a despartit de Kim, la numai 72 de zile de la casatorie.Sportivul in varsta de 26 de ani a fost socat cand a aflat la sfarsitul lunii trecute ca sotia sa vrea sa divorteze. Pentru prima oara de la anuntarea divortului, Kris Humphries a vorbit public despre despartirea de Kim.

Taylor Swift, marea castigatoare la American Music Awards 2011

Tanara cantareata Taylor Swift a fost marea castigatoare American Music Awards 2011.Artista a plecat acasa cu nu mai putin de trei trofee, la care s-a adaugat cel pentru "Cel Mai Bun Artist al Anului".

Sotia lui Cabral nu stie sa-si alimenteze masina cu benzina

Andreea Ibacka, sotia lui Cabral, marturiseste ca nu stie cum sa-si alimenteze masina de la pompa de benzina."Nu stiu cum se face, dar de cate ori conduc o masina care nu este a mea, inevitabil opresc si la pompa sa alimentez. De fiecare data am aceeasi dilema: 'Pe ce parte a masinii e busonul de benzina si unde e butonul care deschide butonul de benzina?'

Dana Rogoz da lectii de machiaj

Dana Rogoz a dezvaluit pe blogul sau secretul look-ului sau natural."Mai intai mi-am aplicat fondul de ten ca pe o crema (eu imi intind fondul de ten de fiecare data cu degetele, fara niciun buretel, fara nicio perie, ci ca pe crema). Apoi pentru pleoape am folosit pentru umbre indigo, iar pe interiorul pleoapei si pe partea superioara chiar sub sprancene (conturul lor), am folosit bej deschis.

Wesley Snipes, dat in judecata la inchisoare

Actorul american Wesley Snipes a fost dat in judecata de grupul bancar American Express. American Express il acuza ca ar fi folosit un card pentru cumparaturi de aproape 30.000 de dolari, insa nu si-a platit datoria.Infractiunea a fost comisa inainte ca actorul sa intre in inchisoare.

Celia nu vrea sa pozeze goala

Celia nu are de gand sa pozeze vreodata nud pentru o revista pentru barbati.Artista a fost intrebata daca va face in viitor un pictorial sexy. "Nu o sa pozez niciodata goala. in schimb, luna decembrie o sa va aduca un pictorial destul de condimentat in FHM", a dezvaluit Celia.

Vedetele s-au inghesuit la premiera "Amurg - Zori de Zi Partea 1"

Sute de fani au fost prezenti la premiera de gala a filmului Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1.Ei au sarbatorit alaturi de vedete si sosiile celebrilor Edward si Bella nunta anului, prevestind parca succesul fenomenal, pe care avea sa-l inregistreze filmul in urma weekendului de lansare, cand a fost vizionat de peste 80.000 de spectatori.

Tudor Ionescu (Fly Project): "Imi plac artistii care stiu ce canta"

Tudor Ionescu de la Fly Project a fost invitatul Andreei Remetan, la Kiss FM, si a raspuns online la intrebarile fanilor in cadrul campaniei "Vedete Face to Face... book"."Fiecare vede "muzica buna" din punctul lui de vedere. Pentru unii, piesele noastre sunt bune, iar pentru altii sunt niste prostii. Nu poti sa multumesti pe toata lumea", le-a spus invitatul fanilor.

Delia Matache si Delia Antal, prietene la catarama

De ceva timp incoace, Delia Matache si-a facut o noua buna prietena: pe Delia Antal. Aceasta din urma este buna prietena si cu Monica Gabor si se invarte numai in cercuri inalte din Londra.Delia Antal a cunoscut-o pe Delia Matache prin intermediul iubitului artistei, Razvan Munteanu, cu care actrita se cunoaste de ani buni. Recent, cantareata si iubitul ei au vizitat-o pe Delia Antal la Londra si au facut o "afacere" buna.

Monica Anghel este insarcinata. Afla detalii

Monica Anghel este insarcinata, dar nu in viata reala, ci in noul episod al Serviciului Roman de Comedie.Aventurile familiei Lupu continua miercuri seara, la Pro Tv, intr-o noua editie a "Serviciului Roman de Comedie".

Marina Dina renunta la emisiunea "Rai da' Buni"

Marina Dina paraseste din nou echipa emisiunii "Rai da Buni" de la Antena 2. Marina spune ca postul de asistenta TV nu i se mai potriveste si ca intentioneaza sa faca si altceva.In acest sens, fosta asistenta a lui Mihai Morar va urma niste cursuri de management peste hotare.

Rea Garvey, invitat special in prima editie live de la "Vocea Romaniei"

luni, 15:39Articol VideoFoto (2)Comentarii (0)Sondaj

Solistul trupei Reamonn, Rea Garvey, va fi invitat special in prima editie live a emisiunii “Vocea Romaniei”.

Rea Garvey, invitat special in prima editie live de la Rea Garvey, invitat special in prima editie live de la Rea Garvey, invitat special in prima editie live de la Vezi toate pozele

Rea Garvey este cunoscut publicului pentru hiturile "Tonight" sau "Supergirl". El va urca maine seara pe scena de la "Vocea Romaniei", in prima editie a show-ului difuzata in direct. Acesta a colaborat pana in prezent cu artisti ca Nelly Furtado, Mary J Blige si Paul van Dyk, iar in 2011 si-a lansat primul album din cariera solo, "Can't Stand The Silence". Rea Garvey este si el antrenor la "Vocea Germaniei", varianta germana a show-ului din Romania, asa ca este nerabdator sa asculte si vocile de la noi.

Solistul trupei Reamonn este antrenor la "Vocea Germaniei"

Echipele din concurs sunt acum complete, iar in editia de maine vor urca pe scena "elevii" lui Smiley si Horia Brenciu. Incepand cu aceasta etapa, publicul isi intra si el in rol si are un cuvant important de spus. Asadar, dupa prestatia concurentilor din cele doua echipe, telespectatorii urmeaza sa isi voteze preferatii.

In urma voturilor publicului se va face un top 5 pentru fiecare echipa. Primii doi clasati merg mai departe fiind salvati de public. Din ceilalti trei, antrenorul salveaza si el un concurent de la eliminare, ceilalti doi urmand sa intre la duel. Fiecare dintre ei urmeaza sa interpreteze o piesa noua, iar in functie de prestatia lor, antrenorul il va alege pe cel care merge mai departe. In urma acestei etape, fiecare antrenor va continua competitia cu 4 voci.

Autor:Dana PopaTag-uri:rea garvey, trupei reamonn, solist, invitat, vocea romaniei, protvAboneaza-te la NewsletterUrmareste Showbiz.ro prin:twitterrssDaca ti-a placut articolul Trimite mai departe!Trimite pe mailTrimite pe TwitterTrimite pe Facebook ComenteazaNu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Numele tauEmail (nu va fi publicat)Mesajul tauAnuntă-mă prin e-mail când se adaugă comentariiCod captcha invalid!

Introduceti codul din imaginecaptchaAlte stiriBecali despre Cruduta: "Te nenoroceste in actul sexual, te distruge, te face praf"Iulia Vantur: "Stefan Banica este un barbat prezentabil!"( Interviu)Afla ce pasiuni are Raluca Arvat!Oprah Winfrey se pregateste sa revina pe ecraneCele mai cititeMake Love, Not WarFemeia e frumoasa si arata ca vreaCel mai excitant calendar 2012! (Poze)Andreea Tonciu si Mitea, iubire si pasiune in Dubai (Poze)Clipul zileiNici calul nu o suporta pe blonda

Nici calul nu o suporta pe blonda

Unica.roFoto: 4 vedete care au jucat în filme porno

Foto: 4 vedete care au jucat în filme porno

Jocul zileiRobiju

Robiju

BULA ZILEICum sa te tranformi in ninja

Cum sa te tranformi in ninja
pe blogul
barbetta.bule.ro

Apropo.roLauren Pope, fara lenjerie intima pe covorul rosu! (poze)

Lauren Pope, fara lenjerie intima pe covorul rosu! (poze)

sexgen.ro10 lucruri interesante despre sani

10 lucruri interesante despre sani

Abonare

Vezi ultimul newsletterUrmareste Showbiz.ro prin:RSSTwitterDosarele Showbiz

Raluca DumitruRaluca Dumitruvezi dosarulvezi toate dosareleCancan.ro

CONCURSURI

Galerie Foto

Eleni Corfiate:  Eleni Corfiate: "Cristea mi-a vorbit din prima despre sex" Sanziana Buruiana i-a masat sanii unei DJ-ite (Poze) Sanziana Buruiana i-a masat sanii unei DJ-ite (Poze) vezi toate galeriile

Apropo Stiri Cand unu din trei bugetari castiga sub 1.000 de lei pe luna, iar un ministru 4.000 de lei, bugetul este din start construit pentru coruptie Cand unu din trei bugetari castiga sub 1.000 de lei pe luna, iar un ministru 4.000 de lei,... Tare.ro Elicopter prabusit in Noua Zeelanda Elicopter prabusit in Noua Zeelanda Jocuri Creepy Creeps Creepy Creeps Bule.ro Cum sa te tranformi in ninja Cum sa te tranformi in ninja Showbiz.ro Cele mai noi si sexy poze cu Roxana Ionescu! Cele mai noi si sexy poze cu Roxana... Sexgen.ro Fetisurile sexuale – cu ce se excita cuplurile Fetisurile sexuale – cu ce se... Program TV Program TV Horoscop   Dragoste:: Initiativele tale in plan sentimental ar trebui sa fie sub semnul prudentei, caci... Vezi horoscopul complet berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti Vremea astazi Mohorat Mohorat
Max: 3°C | Min: -2°C Vezi prognoza pe 15 zile Bucuresti Brasov Bacau Braila Constanta Craiova Cluj-Napoca Drobeta Timisoara Sibiu Suceava Curs Valutar EUREUR 4.3577 EUR GBP USD XAU XDR CAD CHF CZK DKK EGP HUF JPY MDL NOK PLN RUB SEK TRY RSD AED NZD UAH MXN ZAR BRL CNY INR KRW RON USDUSD 3.2557 RON EUR GBP USD XAU XDR CAD CHF CZK DKK EGP HUF JPY MDL NOK PLN RUB SEK TRY RSD AED NZD UAH MXN ZAR BRL CNY INR KRW Vezi cursul pentru toate valutele Chat Apropo aMail Anunturi Apropouri Bule.ro Calendar Chat Concursuri Curs valutar Felicitari Horoscop Jocuri Program TV Radio online Sexgen.ro Showbiz.ro Stiri Tare.ro Vremea Termeni si conditii Ajutor Publicitate Contact -Copyright © Apropo Media Statistici SATI free analytics for godaddy

Voltaj: “Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca avem piese in limba romana”

luni, 16:22Articol VideoFoto (2)Comentarii (3)Sondaj

Afla ce spun baietii de la Voltaj despre faptul ca radiourile nu le mai difuzeaza piesele cantate in limba romana!

Vezi toate pozele

Trupa Voltaj a sustinut un recital in Club Tribute din Bucuresti, prilej cu care publicul a ascultat, in premiera, viitorul single al trupei, "Da vina pe Voltaj", care se va bucura in curand si de un videoclip. Chiar daca nu au mai fost difuzati la radio in ultima perioada, baietii o duc cat se poate de bine pe plan muzical, ultimul lor concert umpland pana la refuz clubul in care au cantat.

"Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca piesele cantate in limba romana au fost considerate in ultima perioada ca fiind perimate. Speram ca acest lucru sa se schimbe. In ciuda relatiei reci cu radiourile, noua ne merge insa foarte bine. Adunam mii de oameni in pietele publice si sute de persoane la concertele din cluburi", a declarat Calin Goia.

Voltaj

Trupa Voltaj isi va lansa curand noul videoclip

Chiar daca toti artistii romani au mai nou aspiratii internationale, trupa Voltaj considera ca astfel de vise sunt lipsite de sens. "A te gandi la o cariera internationala este ca si cum ai incerca marea cu degetul. Totusi... o sa avem si noi cateva concerte internationale. De 1 Decembrie o sa cantam pentru romanii din Austria si Germania, iar acest lucru ne bucura foarte mult acest lucru", mai spune Calin Goia. Cat despre viitorul lor clip, iata ce declara chitaristul Gabi Constantin.

"Piesa se va bucura si de un clip, ce va fi lansat peste cateva saptamani. Am avut patru sesiuni de filmari pentru acest clip. O parte a fost filmat la Craiova, alta parte pe strazile din Bucuresti, avem si filmari pe croma si intr-o locatie de interior din Capitala. Va fi un clip inedit, ce va place publicului", a declarat Gabi Constantin.

Autor:Dana PopaTag-uri:trupa voltaj, piese, radiouri, concertAboneaza-te la NewsletterUrmareste Showbiz.ro prin:twitterrssDaca ti-a placut articolul Trimite mai departe!Trimite pe mailTrimite pe TwitterTrimite pe FacebookComenteazaComentariiEdyEdy21.11.2011

Nu va mai difuzeaza ca aveti o muzica de proasta calitate. Ragetele gen "tanar vreau mereu sa fiu" au tinut odata si din ce vad continuati pe aceiasi nota melodica. Rageti in continuare... ca nu mai aveti la cine.

alexaalexa22.11.2011

probabil tie iti plac pitzipoancele siliconate.....voltaj e un pic peste nivelul tau de inteligenta....fa o favoare umanitatii Edy....impusca-te

SabinSabin23.11.2011

Edy asculta innai si taci in * ... Voltaj !

Vezi toate comentariile

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Numele tauEmail (nu va fi publicat)Mesajul tauAnuntă-mă prin e-mail când se adaugă comentariiCod captcha invalid!

Introduceti codul din imaginecaptchaAlte stiriAndreea Balan, show special de sarbatori - Christmas Party!5 lucruri pe care nu le stiati despre Agnes (3elle)5 lucruri pe care nu le stiati despre Ruxandra (3elle)Bob Taylor si Mellina - sedinta foto incendiara (EXCLUSIV)Cele mai cititeMake Love, Not WarFemeia e frumoasa si arata ca vreaCel mai excitant calendar 2012! (Poze)Andreea Tonciu si Mitea, iubire si pasiune in Dubai (Poze)Libertatea.roAvocatul bătut de Pepe îl execută silit: Dansează pentru mineCe alege o afgană violată? Să facă închisoare sau să se mărite cu agresorul? Află-i povestea!Clipul zileiNici calul nu o suporta pe blonda

Nici calul nu o suporta pe blonda

Libertatea.roCele mai sexy femei goale din lume. Sute de fotografii adunate într-o carte | Video

Cele mai sexy femei goale din lume. Sute de fotografii adunate într-o carte | Video

Jocul zileiRobiju

Robiju

BULA ZILEICum sa te tranformi in ninja

Cum sa te tranformi in ninja
pe blogul
barbetta.bule.ro

Apropo.roLauren Pope, fara lenjerie intima pe covorul rosu! (poze)

Lauren Pope, fara lenjerie intima pe covorul rosu! (poze)

sexgen.ro10 lucruri interesante despre sani

10 lucruri interesante despre sani

Abonare

Vezi ultimul newsletterUrmareste Showbiz.ro prin:RSSTwitterDosarele Showbiz

Raluca DumitruRaluca Dumitruvezi dosarulvezi toate dosareleCancan.ro

CONCURSURI

Galerie Foto

Eleni Corfiate:  Eleni Corfiate: "Cristea mi-a vorbit din prima despre sex" Sanziana Buruiana i-a masat sanii unei DJ-ite (Poze) Sanziana Buruiana i-a masat sanii unei DJ-ite (Poze) vezi toate galeriile

Apropo Stiri Cand unu din trei bugetari castiga sub 1.000 de lei pe luna, iar un ministru 4.000 de lei, bugetul este din start construit pentru coruptie Cand unu din trei bugetari castiga sub 1.000 de lei pe luna, iar un ministru 4.000 de lei,... Tare.ro Elicopter prabusit in Noua Zeelanda Elicopter prabusit in Noua Zeelanda Jocuri Creepy Creeps Creepy Creeps Bule.ro Cum sa te tranformi in ninja Cum sa te tranformi in ninja Showbiz.ro Cele mai noi si sexy poze cu Roxana Ionescu! Cele mai noi si sexy poze cu Roxana... Sexgen.ro Fetisurile sexuale – cu ce se excita cuplurile Fetisurile sexuale – cu ce se... Program TV Program TV Horoscop   Dragoste:: Initiativele tale in plan sentimental ar trebui sa fie sub semnul prudentei, caci... Vezi horoscopul complet berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti Vremea astazi Mohorat Mohorat
Max: 3°C | Min: -2°C Vezi prognoza pe 15 zile Bucuresti Brasov Bacau Braila Constanta Craiova Cluj-Napoca Drobeta Timisoara Sibiu Suceava Curs Valutar EUREUR 4.3577 EUR GBP USD XAU XDR CAD CHF CZK DKK EGP HUF JPY MDL NOK PLN RUB SEK TRY RSD AED NZD UAH MXN ZAR BRL CNY INR KRW RON USDUSD 3.2557 RON EUR GBP USD XAU XDR CAD CHF CZK DKK EGP HUF JPY MDL NOK PLN RUB SEK TRY RSD AED NZD UAH MXN ZAR BRL CNY INR KRW Vezi cursul pentru toate valutele Chat Apropo aMail Anunturi Apropouri Bule.ro Calendar Chat Concursuri Curs valutar Felicitari Horoscop Jocuri Program TV Radio online Sexgen.ro Showbiz.ro Stiri Tare.ro Vremea Termeni si conditii Ajutor Publicitate Contact -Copyright © Apropo Media Statistici SATI free analytics for godaddy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...