Guvernul ungar va putea crea noi taxe pentru a plăti eventuale amenzi de la UE

Parlamentul ungar a votat vineri o lege care autorizeaza Guvernul sa creeze masuri fiscale pentru a plati eventuale amenzi ale Curtii Europene de Justitie.


View the original article here

Keo o duce pe Andreea Balan la parintii lui in Elvetia


keo si andreea-balanDupa ce va trece Revelionul keo are de gand sa o duca pe iubita lui Andreea Balan la parintii lui in Elevetia.Cand un baiat vrea sa-si prezinte iubita familiei e clar ca are ganduri serioase cu ea.Asadar este probabil ca cei doi sa-si oficializeze relatia in anul ce va venii.Keo si-a petrecut copilaria si adolescenta [...]]]>

View the original article here

REVELION 2012 în Piaţa Revoluţiei - GALERIE FOTO

Pro TV si Pro FM pastreaza traditia si ofera un super concert de Revelion "Live Revolution", în Piata Revolutiei.


View the original article here

Geanina Varga: "Noul An îl voi începe alături de cei pe care îi iubesc, familia mea şi prietenii apropiaţi".


View the original article here

Helena Bonham Carter şi jucătorul de golf Rory MCIlroy, decoraţi de regina Elizabeth a II-a

Actrita Helena Bonham Carter a fost distinsa de regina Elizabeth a II-a cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, fiind inclusa pe lista celor aproape 1.000 de personalitati decorate de monarh de Anul Nou, relateaza Reuters.


View the original article here

Mesajul preşedintelui Băsescu de Anul Nou: Putem fi mândri că printr-un amplu efort naţional am depăşit împreună dificultăţile anului 2011

Presedintele Traian Basescu le-a adresat, sâmbata, conationalilor, gândurile sale bune de sanatate si încredere în viitor, seful statului transmitând mesajul ca "românii pot fi mândri ca, printr-un amplu efort national, am depasit împreuna dificultatile anului 2011".


View the original article here

MESAJE DE ANUL NOU. Ce SMS-uri poţi trimite cu ocazia Revelionului 2012

Postat la: 31.12.2011 16:34 Ultima actualizare: 31.12.2011 17:40 Mesaje de Anul Nou. Câteva exemple de SMS-uri trimise de români

Pe internet sunt disponibile sute de site-uri unde cei mai putini inspirati în noaptea de Anul Nou unde pot gasi mii de mesaje pe care sa le trimita apropiatilor. În afara celor clasice, românii mai inventivi au compus mesaje mai neobisnuite, precum "Lovite-ar trenul fericirii / Trasnite-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada în cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!" sau "Noul an sa va aduca belsug în casa, bucate pe masa, valuta în cont, un iaht în port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!". Greselile gramaticale apartin autorului anonim si le-am lasat ca atare pentru autenticitate.

Lista completa a mesajelor de Anul Nou

"Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decât dusmani."

"Bate-n usa. Bate-n geam. Cine este, noul an"

"E cumpana dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranta, în jos cu întelegere si în sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si împliniri! La multi ani!"

"Noul an sa va aduca belsug în casa, bucate pe masa, valuta în cont, un iaht în port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!"

"Închide ochii si pune-ti o dorinta. Am auzit ca de Anul Nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se întâmple si tie. La Multi Ani fericiti!"

"Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani!"

"Lovite-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada în cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!"

"Un an bun, 12 luni de fericire, 52 de sapt de liniste, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de noroc, 525600 de min de succes, toata viatza langa persoana iubita, la multi ani!

"Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, împliniri, sanatate, fericire si bafta!"

"Anul nou... o bucurie
viata toata sa va fie!
Bani, masina, fericire,
Sanatate si iubire.
Nu-i de-ajuns sa le doresti.
Tipa, lupta, da din coate,
Asa le obtii pe toate!"

"Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul nou sa-ti aduca toate aceste lucruri."

"Aho Aho,cu Anul nou, si gaina fara ou si cucosu fara gusa ,Da-mi si mie un leu matusa"

"Fie ca anul care începe sa-ti astearna în cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si îngeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se împlineasca, câte una în fiecare zi! La multi ani!"

"Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul în cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!"

"Fie ca toate visele pe care le fauriti în aceste zile magice sa se împlinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie în inimi, iar în case fericire si belsug. La multi ani!"

"Previziuni meteo de revelion 2011: prevazut o furtuna de pupici si îmbratisari…te sfatuim sa închizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit."

"Noul an se asterne înaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, împliniri si fericire pentru ca la sfîrsitul volumului sa-l cititi cu bucurie"

"Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace în suflet si prosperitate pentru tine si familie. La multi ani!"

"Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!"

"Momentele speciale ale sfîrsitului de an sa-ti aduca veselia în casa, bani în buzunar si poate un Mertan!"

"Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decât dusmani!

"Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!"


 

View the original article here

Raluca şi Carla, goale de Revelion!


Raluca si Carla, goale de Revelion!RALUCA OLARIU si CARLA KOVACS isi fac de cap de Revelion intr-in pictoral nud senzational!“In 2012, vreau sa fac noi pasi in cariera, pe multiple planuri – voi realiza noi pictoriale impreuna cu Dan Oprea, vreau sa ma specializez in make up, imi doresc sa apar in emisiuni de televiziune si, mai ales, sa surprind [...]]]>

View the original article here

Cruduta face Revelionul in familie!


Cruduta face Revelionul in familie!Daniela Crudu, infocata petrecerilor la maxim face revelionul alaturi de cei dragi si precizeaza ca urmareste de la televizor programul acestei nopti.Pana acum asistenta pacatoasa rupea cele mai tari cluburi insa anul acesta prefera sa fie o femeie model.În timp ce focoasa ei colega de platou se va distra pe plaja din Dubai, Daniela Crudu [...]]]>

View the original article here

Şi-a riscat permisul fiindcă se grăbea! Vezi ce reguli de circulaţie a încălcat Laura Cosoi.


View the original article here

Procesul irakianului care a ajutat membri Al-Qaida să intre în România începe în 16 ianuarie

Procesul irakianului - care a înlesnit intrarea sau iesirea în ori din România a cinci conationali cautati pentru acte de terorism comise în numele organizatiei Al-Qaida - începe în 16 ianuarie 2012 la Curtea de Apel Bucuresti.


View the original article here

Gripa aviară a provocat moartea unui bărbat din China, primul caz după 18 luni

Un sofer de autobuz din Shenzen, un oras mare din sudul Chinei situat în apropiere de Hong Kong, a decedat sâmbata din cauza virusului mortal al gripei aviare, primul caz în China dupa 18 luni, au anuntat autoritatile.


View the original article here

Adelina Pestriţu nu mai vrea sa auda de Varciu in 2012


adelina-pestrituFrumoasa prezentatoare la “D-Paparazzi” difuzata pe Kanal D a marturist ca isi doreste sa nu mai auda de Varciu in 2012.Ea si-a facut mai multe planuri pentru anul viitor iar printre ele a marturisit ca nu vrea sa mai auda nimic ce are legatura cu Varciu.Pe plan profesional ea isi doreste ca “D-Paparazzi” [...]]]>

View the original article here

Cele mai frumoase cupluri ale anului 2011

M. D. 31 Decembrie 2011, Ora 22:00, 0 comentarii

2011 a fost anul marilor schimbari pentru multe staruri de la Hollywood: unele s-au despartit, dar si-au gasit repede consolarea în bratele altcuiva, altele s-au împacat, s-au pus pe facut copii si au declarat în gura mare ca soarele a rasarit si pe strada lor.

La final de an, îti prezentam cele mai frumoase si surprinzatoare povesti de amor care au luat nastere la Hollywood, în 2011, si te invitam sa votezi ce vedete formeaza cel mai placut cuplu de peste Ocean.

Cântaretei îi plac la nebunie barbatii si nu sta pe gânduri atunci când lucrurile nu mai merg într-o relatie. Îsi paraseste partenerul si se arunca repede în bratele altui mascul. Cu trei casnicii ratate la activ si numeroase alte relatii esuate, Jennifer Lopez (41 ani) se iubeste de câteva luni cu dansatorul Casper Smart (25 ani). Relatia celor doi a luat nastere la scurt timp dupa ce J.Lo a divortat de cântaretul Marc Anthony, dupa 7 ani de casnicie.

Cei doi s-au cunoscut în urma cu 17 ani, când au filmat pentru "Cursa infernala", însa abia luna trecuta s-au cuplat. Potrivit presei internationale, Keanu Reeves (47 de ani) a placut-o pe Sandra Bullock (47 ani) din prima clipa când a întâlnit-o, însa ea nu a avut ochi pentru el. La un an de când a divortat însa de Jesse James, pentru ca a înselat-o, actrita l-a primit pe Reeves în viata ei. Si bine a facut! De când este cu el e numai un zâmbet, semn ca a uitat dezamagirile în dragoste de care a avut parte de-a lungul vietii.

Jennifer (42 ani) si Justin (37 ani) s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ale productiei “Wanderlust”, si s-au cuplat la începutul lunii mai. De atunci sunt nedespartiti, iar "Cea mai sexy femeie din toate timpurile", asa cum a fost desemnata Jennifer Aniston anul acesta, pare sa fie fericita pe plan amoros. Oare si-a gasit aceasta, în sfârsit, sufletul pereche?

Nu au confirmat idila dintre ei, însa apropiati ai lor au declarat pentru presa internationala, ca Mendes (37 ani) si Gosling (30 ani) s-au îndragostit, în toamna, pe platourile de filmare ale peliculei "The Place Beyond the Pines". De atunci paparazzi le-au urmarit fiecare miscare si se pare ca între cei doi actori din Cetatea Filmului exista... iubire.

Actrita americana Blake Lively (24 de ani) s-a despartit de Leonardo DiCaprio (36 de ani), în octombrie, pentru ca acesta îsi dorea o familie si nu a avut nevoie de multe zile pentru a-l uita pe acesta. Dupa câteva saptamâni, aceasta si-a gasit refugiul în bratele canadianului Ryan Reynolds (35 de ani), partenerul ei din filmul “Green Lantern”.

Tie care dintre cele 5 cupluri noi ti se pare cel mai frumos de la Hollywood?


View the original article here

Râmnicenii s-au adunat în centrul oraşului să petreacă venirea Noului An

Atmosfera din centrul Râmnicului este încalzita de vinul fiert dar si de vocile unor renumiti rapsozi populari si de membrii grupul Antract

Linistea proverbiala din orasul Râmnicu Vâlcea a fost sparta în aceasta seara de zgomotul asurzitor al petardelor si pocnitorilor. Din toate cartierele orasului, o mare de oameni se îndreapta spre Scuarul Mircea cel Batrân unde artisti de renume ai muzicii populare, precum Mariana Ionescu Capitanescu, Elena Ghitulete, Elena Iordan, Alin Pavelescu, Neli si Cristi Pleanta, Nineta Popa si Cristina Udrea încalzesc atmosfera, lipsita însa de farmecul zapezilor, cu cântece de petrecere si voie buna. Grupul Antract face trecerea dintre ani, iar bucuria pare sa fie la ea acasa. De la ora 20.00, mirosul sarmalelor servite la caserola, iar mai apoi, dupa ora 20.00, vinul fiert, ceaiul si cozonacul fac din centrul Râmnicului scena unui spectacol unde distractia este la ea acasa. Vom reveni!

Scms. Eusebiu Predonescu oferind cadouri batranilor de la azilul din Lungesti

Dinu Patriciu

Statul nu are a proteja, încuraja, subventiona pe nimeni. Statul nu este Dumnezeu.

Petre Barbu

Pot românii sa traiasca fara ziare? Doar un sondaj bine facut ar putea raspunde convingator.

Liviu Antonesei

Eram putin mâhnit ca am terminat anul cu un articol vag depresiv, când mai potrivit ar fi fost poate unul care sa se refere la vreo fapta remarcabila, un succes, sa ne încarcam si noi, autor si cititori, bateriile puternic consumate de-a lungul anului.

Andrei Craciun

Când 2011 îsi va fi dat sufletul la apus, va ramâne, ca întotdeauna, întrebarea ce ne ramâne? Ce?

Fiecare browser poate fi îmbunatatit cu ajutorul unor programe suplimentare care sa faca navigarea pe internet mai fluida. Articol complet


View the original article here

Şi Ioana Ginghină se teme de 2012! "Ce ziceţi, vine sfârşitul lumii?".


View the original article here

APOCALYPSE NOW. Bine aţi venit în 2012: Voi unde vă petreceţi sfârşitul lumii?

Postat la: 31.12.2011 19:00 Ultima actualizare: 31.12.2011 19:15 Voi unde va petreceti sfârsitul lumii?

Dispare sau nu lumea în 2012? De-a lungul timpului au aparut multe teorii privind sfârsitul lumii "exact în acest an", printre care se numara si cele referitoare la calendarul mayas, la inversarea polilor sau la coliziunea pamântului cu o alta planeta. În timp ce unii sunt speriati de posibilitatea aparitiei în realitate a unui scenariu asemanator celui din filmul "2012", altii profita de pe urma sfârsitului lumii cât pot de mult.

Americanii petrec Revelionul 2012 ca si cum ar fi ultimul. "Sfârsitul lumii" costa 5.000 de dolari

Americanii sunt cei mai dornici sa petreaca Revelionul din aceasta seara ca si cum ar fi ultimul, având în vedere faptul ca mai multe baruri, restaurante si cluburi din Statele Unite ale Americii au ales ca tema pentru petrecerea de Anul Nou "Sfârsitul lumii" sau "Apocalipsa".

În orasul Fitchburg aflat în statul american Massachusetts, de exemplu, se organizeaza în noaptea dintre ani o petrecere cu tema mayasa. Participantii trebuie sa poarte haine în culorile rosu si "auriu mayas" si "sa se dezlantuiasca pentru 2012".

"Noi, la Destare am decis sa acceptam cu inima deschisa aceasta notiune (n.r. Apocalipsa) si planuim sa petrecem pâna când cerul va cadea si va fi finalul absolut al lumii asa cum o stim acum", acesta este mesajul prin care îsi promoveaza barul festivitatea de Revelion din acest an.

Un club, din Washington de aceasta data, pune la dispozitia participantilor la petrecerea de Anul Nou pe care o organizeaza trei pachete VIP cu denumiri neobisnuite: "Ziua Pierzaniei", "Apocalipsa" si "Sfârsitul lumii".

Primul costa 750 de dolari si le permite celor opt oaspeti acces VIP, în pret fiind incluse trei sticle de bauturi alcoolice la alegere, plus o sticla de sampanie.

Pachetul "Apocalipsa" costa 1.000 de dolari, permite acces VIP pentru 10 persoane si include patru sticle de bauturi alcoolice la alegere si doua sticle de sampanie, în timp ce ultimul pachet, "Sfârsitul lumii", îi costa pe petrecareti 5.000 de dolari, ei primind în schimbul acestei sume 24 de sticle de sampanie si 10 alte sticle de bauturi alcoolice la alegere.

Nici americanii din Pennsylvania nu se lasa mai prejos. Astfel, în orasul Harrisburg are loc, de asemenea, o petrecere de Revelion cu tema morbida, "Anul Nou, ajunul sfârsitului lumii cu The Greatest Funeral Ever (n.r. trupa - Cea mai tare înmormântare din toate timpurile)".

La petrecere se va asculta jazz funerar, traditional din New Orleans, care este interpretat în semn de respect fata de cei morti. Îmbracamintea participantilor la aceasta petrecere va fi, la rândul ei, una cu motive funebre.

Un cinematograf din Dallas va organiza în seara de Anul Nou o petrecere cu tema "Hollywood Babilon 2012: Începutul sfârsitului lumii". Aici se vor proiecta filme, se va petrece la bar, iar participantii se vor îmbraca în stilul caracteristic vedetelor lor preferate, fie ele vii sau moarte.

În orasul San Jose din California, localnicii vor petrece si ei un Revelion pe tema "Apocalipsa mayasa 2012 ajunul Anului Nou", daca vor alege sa faca o rezervare la barul - restaurant El Jardin Tequila.

Americanii vor bea aici "bauturi speciale de Apocalipsa", vor participa la trageri la sorti si se vor bucura de muzica salsa live.

Cum transforma mexicanii sfârsitul lumii într-o campanie de promovare a brandului de tara

Nu doar noaptea în care se trece în 2012 este o afacere, mexicanii, de exemplu, asteptându-se ca anul "sfârsitului lumii" sa le aduca bani frumosi din turism. Reprezentantii agentiei de turism mexicane ABTA se asteapta ca în 2012 sa atraga circa 52 de milioane de vizitatori prin cele cinci regiuni care cuprind cea mai mare parte a mosterinii mayase, conform Daily Mail.

În ciuda faptului ca nu au fost gasite dovezi concrete care sa ateste faptul ca prezicerile mayasilor ar fi corecte, multi turisti sunt înca interesati sa afle mai multe despre aceasta cultura antica.

Autoritatile mexicane vor sa profite de acest lucru si astfel acest stat va celebra stilul de viata mayas prin campania numita "Mundo Maya", într-un efort multinational, alaturi de Belize, El Salvador, Guatemala si Honduras.

Campania vor avea ca tinta principala sudul Mexicului, regiunea unde se afla cele mai multe ruine ale vechii civilizatii, iar reprezentantii guvernului se asteapta sa primeasca în 2012 un numar record de turisti, informeaza Latin American Herald Tribune.

Programul va începe pe data de 21 iulie, în saptamâna care marcheaza începutul anului în cultura mayasa, si va continua pâna pe data de 21 decembrie 2012, ziua în care, conform profetiilor acestui popor, va veni sfârsitul lumii.

"Ce au vrut de fapt mayasii sa ne transmita prin intermediul calendarului lor este ca acea zi va marca sfârsitul unei noi ere si, pentru ca este ciclic, si începutul unei noi ere în care oamenii se vor împaca cu ei însisi si cu natura", a declarat guvernatorul Ivonne Ortega, într-un interviu acordat Efe, referindu-se la controversele care înconjoara ziua de 21 decembrie a anului viitor.

De ce nu vine sfârsitul lumii pe 21 decembrie 2012

Una dintre cele mai vehiculate date pentru sfârsitul lumii este 21 decembrie 2012, ziua solstitiului de iarna fiind ultima trecuta în calendarul mayas. Însa atât astronomii, cât si istoricii sustin ca apocalipsa mayasa va fi cel mai probabil înca un sfârsit al lumii ratat.

Multe predictii s-au legat de 21 decembrie, data la care se asteapta fie sfârsitul lumii prin coliziunea cu o planeta necunoscuta, fie începutul unei noi ere. Numai ca nici istoricii, nici astornomii nu dau prea mare crezare acestor previziuni.

Potrivit calendarului mayas, 21 decembrie 2012 - ziua solstitiului de iarna - este sfârsitul unui ciclu de 144.000 de zile, denumit "b'ak'tun", care s-a repetat de 12 ori de la crearea lumii. Ciclul care se va încheia pe 21 decembrie este al 13-lea, ceea ce corespunde unui ciclu complet de 5.200 de ani, informeaza Live Science.

Cu toate acestea, arheologii sustin ca nu mayasii sunt cei care au facut legatura dintre al 13-lea "b'ak'tun" si sfârsitul lumii, ci iudeo-crestinii care, când au început sa descifreze scrierile mayase, au conectat ideile preconcepute despre apocalipsa si despre judecata de apoi cu calendarul mayas.

Specialistii în civilizatia mayasa sustin ca scrierilor lor au fost interpretate gresit, sfârsitul calendarului putând reprezenta un nou început.

Teoria sfârsitului lumii din cauza coliziunii a doua planete este mai putin vehiculata, însa adeptii acesteia cred ca lumea va disparea tot în ziua de 21 decembrie 2012.

Potrivit unei legende religioase, planeta Nibiru face un tur complet pe orbita în 3.600 de ani, iar anul acesta s-ar interescta cu Terra. Problema cu aceasta teorie este ca, sustin specialistiii NASA, planeta Nibiru este inventata, neexistând nicio dovada a existentei ei.

De la explozii solare si eruptii vulcanice la inversarea polilor magnetici

O alta teorie despre apocalipsa se leaga de o furtuna solara, numita si Maximul Solar. Potrivit acesteia, o eruptie solara va distruge Pamântul. Specialistii spun însa ca furtuni solare puternice vor avea loc în 2013, dar ca nu vor pune în pericol viata pe Pamânt.

O alta teorie mediatizata este cea referitoare la sfârsitul lumii din cauza inversarii polilor magnetici.

În prezent, polul Nord magnetic se deplaseaza regulat spre Siberia, cu aproximativ 55 de kilometri pe an. Adeptii acestei teorii spun ca în decembrie în 2012, polii magnetici se vor inversa cu repeziciune. Cu toate acestea, specialistii de la NASA sustin ca oamenii pot sta linistiti pentru ca acest fenomen se întâmpla o data la 200.000-300.000 de ani si este unul continuu.

Pentru acelasi 21 decembrie 2012 este prezisa si eruptia extrem de puternica a unui super-vulcan care va distruge civilizatia. Eliberarea unei cantitati imense de minerale topite ar putea fi devastatoare, mai ales ca, în urma cu aproximativ 70.000 de ani, a mai avut loc un astfel de eveniment.

Chiar daca se spune ca probabilitatea de a fi distrus de o eruptie vulcanica este de 5-10 ori mai mare decât cea ca doua planete sa se ciocneasca, nici teoria super-vulcanului nu este atât de plauzibila pentru ca nu poate o afecta o zona atât de larga.

Lumea se sfârseste de mai multe ori

Nu este nici prima, nici ultima data când sfârsitul lumii a fost prezis. Chiar daca pare ciudat, apocalipsa a început sa fie prezisa înca din cele mai vechi timpuri, începând chiar cu anul 500, când Hippolytus si Sextus Julius Africanus au prezis Armagedonul.

Apoi, în anul 1.000, când se împlinea prima cifra rotunda de la nasterea lui Iisus, specialistii credeau ca lumea se va sfârsi. În 1294, Papa Innocent al III-lea a prezis si el Apocalipsa, în urma unor calcule. Ziua de 27 noiembrie 1997 trebuia sa fie cea în care Pamântul va fi atacat de extraterestri, oamenii urmând sa devina sclavii lor.

Cu toate ca exista extrem de multe teorii de acest tip, cea care a stârnit cea mai mare panica a fost cea pentru anul 2000. Atunci, Iisus trebuia sa se reîntoarca, Antihristul sa se nasca, iar al treilea razboi mondial sa înceapa. Anul 2.000 a fost depasit de oameni fara probleme.

Cel mai cunoscut profet si poate cel caruia omenirea îi da cel mai des crezare este Nostradamus. Acesta ar fi prezis mai multe evenimente, precum atacul de la 11 septembrie 2001, colapsul economiei mondiale si ascensiunea lui Hitler.

De asemenea, el a avertizat ca va urma o serie de catastrofe care vor afecta civilizatia, a prezis cel de-al treilea razboi mondial, care ar urma sa înceapa dupa moartea succesorului lui Papa Benedict al XVI-lea. Cu toate asta, se pare ca pâna la adevaratul sfârsit al lumii, cel prezis de Nostradamus, mai este mult, el fiind asteptat în 3.797.

Cum mult mediatizata data de 11.11.2011 nu a adus sfârsitul lumii, adeptii apocalipsei mai au de asteptat cel putin pâna în 21 decembrie 2012.

Corina Vârlan, Sorina Ionasc


 

View the original article here

Împăcarea care sochează întreaga lume! Rihanna îl vrea înapoi pe cel care a bătut-o de a desfigurat-o.


View the original article here

Imagini de colecţie cu Marilyn Monroe, Madonna şi Pamela Anderson, goale! Vezi aici cele mai de succes coperte "Playboy".


View the original article here

Mădălina Pamfile Craciunita hot pentru Varciu


madalina pamfileMadalina Pamfile in varsta de 18 ani a avut o relatiue de scurta durata cu primarul Constantei Radu Mazare iar acum a facut ravagii in clubul lui Varciu.Liviu Varciu a organizat acum cateva zile o prezentare de moda in clubul sau unde au luat parte mai multe fete sexy costumate in craciunite printre care si [...]]]>

View the original article here

Stai acasă de Revelion? Uite ce poţi urmări în această seară la TV!.


View the original article here

Ciudăţeniile modei în 2011: Bikini din panouri solare, colierul din păr de om sau unghiile din piele de şarpe

de Ioana NICOLESCU Postat la: 31.12.2011 12:15 Ultima actualizare: 31.12.2011 12:16 Ciudateniile modei în 2011: Bikini din panouri solare, colierul din par de om sau unghiile din piele de sarpe

Daca în 2010 Lady Gaga a socat o lume întreaga când a îmbracat o rochie din carne cruda, anul acesta trendurile în moda si accesorii au devenit si mai ciudate, scrie Daily Mail.

Designerul Rachel Friere a stârnit o controversa când a prezentat lumii o rochie facuta din 3.000 de sfârcuri de iac si vaca. Criticii i-au numit colectia "dezgustatoare si repulsiva".

Firma de design The Rodnik Banda creat o rochie în forma de pisoar.

Colectia A Toy Story 3 rezultata din colaborarea firmelor Bossini si Pixar a dat nastere unui nou trend: vestimentatia inspirata din desenele animate si jocurile video. În dreapta o femeie poarta o rochie "Angry Birds".

Bijutierul Kerry Howley a vrut sa schimbe perspectiva pe care o au oamenii fata de firele de par care cad si a creat un colier din par uman.

Modelul Kristin Cavallari spune ca bikini-ul din cioburi de sticla i-a taiat pielea când l-a prezentat pe podium pentru Diesel.

Un bikini din panouri solare la care poti lega un MP3 ca sa asculti muzica.

Lady Gaga a socat lumea anul acesta cu vasta sa colectie de "palarii".

În loc de traditionalele gene false, Paperlife a inventat "bijuteriile pentru gene" facute din hârtie.

Aplicatii pentru buze au revolutionat industria cosmetica anul acesta. Kim Kardashian a purtat astfel de aplicatii pe buze cu un model de sah.

Un alt trend al anului 2011 au fost unghiile pe care este aplicata piele de sarpe. În Londra, o astfel de manechiura costa 62 de lire sterline.


  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

View the original article here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...