Bianca Drăguşanu: O să dau tot ce pot la "Dansez pentru tine"

Pentru 60.000 de euro, patru frumuseţi feminine autohtone se vor bate la PRO TV în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine".

Pentru 60.000 de euro, patru frumuseţi feminine autohtone se vor bate la PRO TV în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine". 

Bianca Drăguşanu are deja probleme cu picioarele care sunt pline de bătături şi băşici.

Nu s-a plâns nici o secundă, dar a venit duminică la un eveniment de fiţe, de la restaurantul Ambasad'Or, cu picioarele făcute praf.

Bianca Drăguşanu

„Am făcut răni pe picioare zilele trecute, pentru că am realizat o sesiune foto istovitoare, de promovare a noului sezon de la «Dansez». Pozele au ieşit minunat, dar cizmele m-au chinuit enorm, fiind cu două numere mai mici, adică 38... Am vrut să vin aici astăzi în tenişi, dar mi-am luat totuşi tocuri", a declarat Bianca, pentru Click!

„Sunt tare curioasă să-i cunosc, abia aştept să încep repetiţiile. O să dau acolo tot ce pot. Le admir pe rivalele mele, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Monica Davidescu. Toate sunt într-o formă fizică excelentă. Dar sunt sigură că am să le fac faţă cu brio, sunt o luptătoare. Mă tem doar să nu cedez la antrenamentele epuizante din cauza problemelor de la piciorul drept. Dar sper să nu-mi dea bătăi de cap. Şi vreau să mai precizez că n-o să leşin pe acolo de foame, cum mi-a ajuns la urechi... Eu mănânc doar când îmi este foame. Numai seara am un principiu clar: nu mănânc şi beau doar apă, în caz că mi se face poftă de ceva. Dacă beau apă, îmi trece foamea. M-a sunat şi Cătălin (Botezatu, n.r.) să-mi ureze baftă şi să-mi spună că mă susţine", a mai povestit Bianca.

Autor: Anca Ionescu

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...