DjExtra - October Mix 2012

DjExtra - October Mix 2012 Download Download2 Download3

Gigi Becali: "Preşedintele CNCD ar trebui să fie un ţigan"

Gigi Becali: "Preşedintele CNCD ar trebui să fie un ţigan" www.apropo.ro Anunturi Apropouri Bule.ro Calendar Chat Concursuri Curs valutar Felicitari Horoscop Jocuri Program TV Radio online Sexgen.ro Showbiz.ro Stiri Tare.ro Vremea Chat Jocuri Vremea Showbiz.ro Tare.ro toate sectiunile ApropoID: Login | Sign in Apropo.roStiriVideoAnunturiWebCautare avansataokidokiNewsSportFunCashLife&StyleMuzicaShowbizWow!WWWCele mai...DezbateriFotbal internFotbal externExtrafotbalStiriSportExtrafotbalGigi Becali: "Preşedintele CNCD ar trebui să fie un ţigan" Gigi Becali: "Preşedintele CNCD ar trebui să fie un ţigan"astăzi, 09:53ArticolVideoFotoComenteazaSondaj VremeaBUCURESTIBacauBaia MareBrailaBrasovBucurestiCluj NapocaConstantaCraiovaDrobetaSibiuSuceavaTimisoaramai multeAstazi: Mai mult norosMai mult norosmax | min

20°C | 6°CVezi prognoza pe 15 zileHoroscop Berbec BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPestiDragoste: Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte şi nu îţi rămâne...

Vezi mai multe informatii despre zodia taClipul zileiClipul zilei (garda regala ataca turist imita rade mers funny)

Clipul zilei (garda regala ataca turist imita rade mers funny)

BULA ZILEIEpic surfEpic surfpe blogul

florin.bule.roCANCAN.ROPROMOJocul zileiJoc zuma Svetlograd

Joc zuma Svetlograd

DEZBATERECONCURSURICastiga invitatii la CinemaProCastiga 4 DVD-uri saptamanalFinanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat, miercuri, într-o emisiune televizată, că preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) ar trebui să fie un ţigan, pentru că actualul conducător, Asztalos Csaba Ferenc, este împotriva românilor.Gigi Becali:

Becali s-a declarat de acord cu propunerea şefului LPF, Dumitru Dragomir, de a-l schimba pe Asztalos Csaba Ferenc de la preşedinţia CNCD.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că va propune Guvernului să-l schimbe imediat pe Asztalos Csaba Ferenc din funcţia de preşedinte al Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), pentru că vede manifestări discriminatorii în fotbalul românesc, deşi, în opinia şefului LPF, acestea nu există.

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir

Patronul stelist a reafirmat faptul că va plăti nicio amendă pe care o va primi de la CNCD, menţionând că este sigur că nu va păţi nimic.

Preşedintele CNCD, Asztalos Csaba Ferenc, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că în cazul în care oficialii FC Steaua vor continua să aibă aceeaşi atitudine disciminatorie, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecamp "se va frige foarte urât", făcând referire la monitorizarea clubului de către UEFA.

Astztalos nu a dorit să se antepronunţe în cazul gestului făcut de managerul Mihai Stoica
, la finalul partidei cu CFR Cluj, când a înfipt un steag al României în dreptul unei porţi, dar l-a catalogat drept şmecheresc.

Citeşte ce declaraţiile lui Becali şi ale lui Dragomir, pe Mediafax.ro

Autor:Dragos TanaseSursa-foto:mediafaxfoto.roTaguri:gigi becali,mitica dragomir,cncd,mediafax.roAboneaza-te la NewsletterUrmareste Apropo.ro prin:rssmobiletwitterDaca ti-a placut articolulTrimite mai departe!MailTwitterFacebook Citeste si alte articole pe aceeasi temaGigi Becali a scăpat de Florin CosteaGigi Becali a scăpat de Florin Costea

Finanaţatoul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, ieri, că mijlocaşul Florin Costea şi-a reziliat contractul cu gruparea pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Jignirile lui Gigi Becali i-au adus o nouă sancţiune din partea LPFJignirile lui Gigi Becali i-au adus o nouă sancţiune din partea LPF

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) l-a sancţionat, marţi, cu o penalitate sportivă pe finanţatorul stelist Gigi Becali, pentru o serie de afirmaţii jignitoare la adresa patronului CFR Cluj Arpad Paszkany, în primăvara acestui an.

Gigi Becali: Gigi Becali: "Fetele mele se vor întâlni cu băieţi când vor avea 18 ani"

Gigi Becali vorbeşte despre regulile stricte pe care le impune fetelor sale, chiar şi în privinţa relaţiilor cu băieţii.

COMENTARIIComenteazaNu exista comentariiCOMENTEAZAEroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!Comentariul a fost adaugat!Numele tauE-mail[Nu va fi publicat]Mesajul tauCod captcha invalid!

Introduceti codul din
imagineAnuntă-mă prin e-mail când se adaugă comentarii NEWSLETTER

Inscrie-te la newsletter-ul Apropo. Completeaza adresa de mail pentru a te inscrie in baza de date.

Apropo zilnicVezi toate newsletterele   ULTIMELE STIRI HOT PE INTERNET

Wow! astăzi, 09:59Pantofii cu tocul în faţă, noua fiţă în modă (Video)Pantofii cu tocul în faţă, noua fiţă în modă (Video)

Pantofii "Scary Beautiful", cu tocul în faţă, sunt creaţi de Leanie van der Vyver, o studentă din Africa.

Extrafotbal astăzi, 09:53Gigi Becali: "Preşedintele CNCD ar trebui să fie un ţigan"De la altii astăzi, 09:53La 45 de ani, Nicole Kidman spune: "Abia acum înţeleg ce înseamnă să faci dragoste"  

PUBLICITATE

  

Cabron - Arata-le la toti feat Pacha Man (videoclip)Cabron - Arata-le la toti feat Pacha Man (videoclip)

Cabron a lansat videoclipul pentru Arata-le la toti! Piesa care a facut peste un milion de vizualizari pe youtuve beneficiaza de un clip foarte bun cu o poveste bine legata, in regia lui Iulian...

Smiley si Alex Velea feat. Don Baxter - Cai verzi pe pereti (single nou)Asculta cele 23 de teme muzicale din filme BOND de pana acum  

Nepotriviri de înălţime în cuplurile de vedeteNepotriviri de înălţime în cuplurile de vedete

Deşi pentru majoritatea este un criteriu important, pentru unele vedete înălţimea pur şi simplu nu stă în calea fericirii iar.

Roluri tradiţionale în dormitor - condamnare la monotonie?Când bărbatul e mai tânăr...  

Ce nu ştiai despre orgasmul masculinCe nu ştiai despre orgasmul masculin

Află câteva lucruri despre cum se manifestă momentul maxim de plăcere la bărbaţi...

Există viaţa sexuală dincolo... de penetrare?Femeia - obiect al fascinaţiei    Zooland.ro

Molia colibriMolia colibri

Incredibil! O pasare colibri in Romania! Aceasta e prima reactie pe care am avut-o atunci cand am vazut pentru prima...

Cum luam temperatura cainelui?!Pestele neon negru  Gradinamea.ro

Gogosarii combat cancerul de sanGogosarii combat cancerul de san

Gogosarul este o specie de ardei gras, cu fructe mari si carnoase, frecvent intrebuintat in bucataria romaneasca si...

Rezervatii din Romania cu vegetatie pontica si mediteraneanaCura de detoxifiere a organismului cu ajutorul uleiului  Incasa.ro

Amenajarea camerei nou-nascutului Amenajarea camerei nou-nascutului

Nu mai este foarte mult si clipa cea mare va sosi: va veni pe lume un nou membru al familiei! Pe langa marea bucurie...

Starile emotionale rezultatul culorilor din locuintaParavanul - peretele flexibil din locuinta  Apropo Stiri Pantofii cu tocul în faţă, noua fiţă în modă (Video) Pantofii cu tocul în faţă, noua fiţă în modă (Video) Tare.ro Cea mai proasta scena de lupta din lume Cea mai proasta scena de lupta din lume Jocuri Penguins Attack 4 Penguins Attack 4 Bule.ro Epic surf Epic surf Showbiz.ro Zsolt Csergo a înşelat-o pe Nicoleta Luciu? Zsolt Csergo a înşelat-o pe... Sexgen.ro Ce nu ştiai despre orgasmul masculin Ce nu ştiai despre orgasmul masculin Program TV Program TV Horoscop   Dragoste:: Nevoia de o mai mare independenţă poate genera discuţii aprinse cu partenerul de... Vezi horoscopul complet berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti Vremea astazi Mai mult noros Mai mult noros
Max: 20°C | Min: 6°C Vezi prognoza pe 15 zile Bucuresti Brasov Bacau Braila Constanta Craiova Cluj-Napoca Drobeta Timisoara Sibiu Suceava Curs Valutar EUREUR 4.5641 EUR GBP USD XAU XDR CAD CHF CZK DKK EGP HUF JPY MDL NOK PLN RUB SEK TRY RSD AED NZD UAH MXN ZAR BRL CNY INR KRW RON USDUSD 3.5503 RON EUR GBP USD XAU XDR CAD CHF CZK DKK EGP HUF JPY MDL NOK PLN RUB SEK TRY RSD AED NZD UAH MXN ZAR BRL CNY INR KRW Vezi cursul pentru toate valutele Chat Apropo Anunturi Apropouri Bule.ro Calendar Chat Concursuri Curs valutar Felicitari Horoscop Jocuri Program TV Radio online Sexgen.ro Showbiz.ro Stiri Tare.ro Vremea Termeni si conditii About Cookies Ajutor Publicitate Contact -Copyright © Apropo Media Statistici SATI

Eva Kent, prostituată în Italia?

Eva Kent apare pe un site în care îşi oferă contra cost serviciile barbaţilor dornici de sex.

Fosta actriţă porno, pe numele ei adevărat Oana Oprea, se prezintă drept o blondină cu ochi albaştri de 24 de ani, fumătoare şi ospitalieră. Mai mult, ea minte în anunţ că este din Ucraina şi susţine că nu acceptă clienţi din afara înaltei clase.

Eva Kent

Aşa cum era de aşteptat, apetisanta româncă nu recunoaşte că se prostituează în Italia, ci mărturiseşte că şi-a îndeplinit visul de a fi un model foarte căutat.

“Am reuşit să-mi realizez visul de a deveni un model foarte căutat şi bine plătit. Din păcate, am făcut-o în Italia, nu în România, dar tot sunt fericită. Acum am şansa să călătoresc foarte mult, mă pot bucura că am ocazia să am o viaţă lipsită de griji”, declara Eva Kent în primăvara lui 2012.

Autor:MiaSursa:STLTag-uri:eva kent, poze eva kent, prostituatăDaca ti-a placut articolul Trimite mai departe!Trimite pe mailTrimite pe TwitterTrimite pe Facebook Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Are Inna fundul mare?

Inna a postat pe Facebook trei imagini care au strâns peste 4.000 de like-uri fiecare, iar peste 800 de persoane le-au sharuit.

Aflată în California alături de dansatorii ei, Inna a profitat de ocazie şi a dat o tură cu bicicleta pe plaja Venice, fiind însă atentă ca momentul să fie imortalizat. Astfel, s-a fotografiat şi a postat imediat pozele pe Facebook.

Sute de comentarii şi mii de like-uri au strâns cele trei imagini, totul datorându-se trupului firav, dar perfect structurat, al vedetei.

Inna

Ar trebui să ni se pară ciudat că, deşi are un trup micuţ, fundul Innei este atât de mare? Sau poate doar din cauza hainelor posteriorul ei pare atât de bombat?

Autor:MiaSursa foto:FacebookTag-uri:inna, poze inna, bicicletă, sportDaca ti-a placut articolul Trimite mai departe!Trimite pe mailTrimite pe TwitterTrimite pe Facebook Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Bianca Drăguşanu: O să dau tot ce pot la "Dansez pentru tine"

Pentru 60.000 de euro, patru frumuseţi feminine autohtone se vor bate la PRO TV în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine".

Pentru 60.000 de euro, patru frumuseţi feminine autohtone se vor bate la PRO TV în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine". 

Bianca Drăguşanu are deja probleme cu picioarele care sunt pline de bătături şi băşici.

Nu s-a plâns nici o secundă, dar a venit duminică la un eveniment de fiţe, de la restaurantul Ambasad'Or, cu picioarele făcute praf.

Bianca Drăguşanu

„Am făcut răni pe picioare zilele trecute, pentru că am realizat o sesiune foto istovitoare, de promovare a noului sezon de la «Dansez». Pozele au ieşit minunat, dar cizmele m-au chinuit enorm, fiind cu două numere mai mici, adică 38... Am vrut să vin aici astăzi în tenişi, dar mi-am luat totuşi tocuri", a declarat Bianca, pentru Click!

„Sunt tare curioasă să-i cunosc, abia aştept să încep repetiţiile. O să dau acolo tot ce pot. Le admir pe rivalele mele, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Monica Davidescu. Toate sunt într-o formă fizică excelentă. Dar sunt sigură că am să le fac faţă cu brio, sunt o luptătoare. Mă tem doar să nu cedez la antrenamentele epuizante din cauza problemelor de la piciorul drept. Dar sper să nu-mi dea bătăi de cap. Şi vreau să mai precizez că n-o să leşin pe acolo de foame, cum mi-a ajuns la urechi... Eu mănânc doar când îmi este foame. Numai seara am un principiu clar: nu mănânc şi beau doar apă, în caz că mi se face poftă de ceva. Dacă beau apă, îmi trece foamea. M-a sunat şi Cătălin (Botezatu, n.r.) să-mi ureze baftă şi să-mi spună că mă susţine", a mai povestit Bianca.

Autor: Anca Ionescu

Loredana Groza: "Am mai primit propuneri de a poza goală"

Apreciată mai ales pentru vocea extraordinară, antrenoarea de la "Vocea Romaniei" nu se lasă mai prejos nici la capitolul "aspect fizic".

Loredana Groza nu este straină de conceptul "pictorial incendiar".

În numărul aniversar al revistei Playboy ea s-a dezbrăcat de inhibiţii şi şi-a expus corpul la puţin timp după ce o adusese pe lume pe fiica ei.

Loredana Groza

"Nu regret. Nu ştiu dacă aş mai face-o din nou, deocamdată am altă treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul asta, indecente, dar cred că momentul ala a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta? După ce născusem am primit această propunere şi, ţinând cont că încă mai există prejudecăţi în lume şi în România, (...) a fost un fel de manifest al meu pentru toţi cei care gândesc retrograd", a spus Loredana.

Autor:Alexandra UngureanuSursa:perfecte.roSursa foto:PlayboyTag-uri:loredana groza, playboyDaca ti-a placut articolul Trimite mai departe!Trimite pe mailTrimite pe TwitterTrimite pe Facebook

A murit cel mai bătrân om din lume, o femeie de 132 de ani

Antisa Khvichava, femeia din Georgia considerată cea mai bătrână persoană de pe planetă, a decedat de curând, la vârsta de 132 de ani.

Femeia a locuit într-un sat izolat din Georgia, numit Sachino. Antisa Khvichava şi-a pierdut certificatul de naştere, dar în documentele care datează din perioada sovietică figurează că s-a născut pe data de 8 iulie 1880, scrie Daily Mail.


Femeia avea 12 nepoţi, 18 strănepoţi şi 4 stră-strănepoţi, iar longevitatea ei s-ar fi datorat băuturii alcoolice locale pe care a consumat-o zi de zi în cantităţi moderate.

Totuşi, vârsta femeii a fost pusă sub semnul întrebării, mai ales din cauza faptului a avut un fiu de 72 de ani, ceea ce înseamnă că l-ar fi adus pe lume atunci când ea avea 60 de ani.

În lipsa certificatului de naştere, femeia din Georgia nu a putut fi inclusă în Guinness Book.


View the original article here

S-a logodit Simona Sensual!


View the original article here

Adrian Cristea cere bani ca sa vina la evenimente


View the original article here

O expresie "colorată" a prinţului Philip, inclusă în cea mai recentă ediţie a dicţionarului Oxford

O expresie "colorată" a prinţului Philip, inclusă în cea mai recentă ediţie a dicţionarului Oxford: O expresie "colorată", folosită de prinţul Philip în 1970, a fost inclusă în cea mai recentă ediţie a dicţionarului Oxford al limbii engleze.





Becali, despre Nikolici, eroul Stelei la meciul cu Copenhaga: Poate ajunge mai bun ca Mario Gomez dacă renunţă la băutură

Becali, despre Nikolici, eroul Stelei la meciul cu Copenhaga: Poate ajunge mai bun ca Mario Gomez dacă renunţă la băutură: Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că atacantul Stefan Nikolici poate ajunge un jucător mai bun decât jucătorul echipei Bayern Munchen, Mario Gomez, dacă va renunţa la băutură.





Vladimir Putin: NATO trenuie să devină o organizaţie politică

Vladimir Putin: NATO trenuie să devină o organizaţie politică: Preşedintele rus, Vladimir Putin, a descris, vineri, NATO drept o revenire la perioada Războiului Rece şi a afirmat că Alianţa Nord-Atlantică ar trebui transformată cât mai repede posibil într-o organizaţie politică.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...