Dana Nalbaru - Un nou videoclip si album


Dana Nalbaru a lansat online noul abum impreuna cu noul videoclip de la piesa " Tu " si poate fi download-at gratis . ( " "Parfum", noul meu album, e cadoul pe care-l fac fanilor si pe care tu il poti download-a gratuit, numai aici... " ) http://parfum.apropo.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am gasit acest articol pe un site gay - www.angelicuss.beanangel.ro - si, ma intreb daca Dana Nalbaru are habar de aceasta "interpretare" mediatica...???

Videoclip gay romanesc: "Dana Nalbaru - Tu"

Evaluare utilizator: / 1
SlabExcelent
Scris de Florin C. Neagu
Wednesday, 30 July 2008
"Azi am inteles, in sfarsit / De ce drumul mi s-a oprit / Azi toate mastile au cazut / Si am vazut cine sunt / Cei care au spus ca vor fi aici mereu / Ei doar au spus / Si-am ramas doar eu / Ce au facut nu miroase-a parfum..." asa incepe piesa de deschidere a albumui Danei Nalbaru "Parfum", un inceput ce ne avertizeaza de continutul sincer al versurilor si de manifestul de (re)descoperire de sine pe care fosta membra Hi-Q incearca sa ni-l propuna.

Dupa mai bine de 3 ani de la lansarea primului album solo, Dana exerseaza libertatea din punct de vedere muzical, oferindu-ne unul din putinele manifestari artistice sincere de pe meleacurile autohtone, incheind un capitol din viata ei si deschizand un altul, lasandu-si propiile visuri sa devina realitate, asta pentru ca azi Dana isi permite sa fie ea pana la capat.

Tocmai aceasta sinceritate duce si la apropierea de comunitatea gay, pentru ca ea reprezinta exact insusirea pe care ar trebui sa o avem fata de noi insine. "Ei cred, inca mai cred / Ca n-am sa mai zbor / Ei cred ca imi pot lua chiar tot / Dar eu stiu...nu pot" asa incepe piesa "Tu", piesa al carui videoclip vine ca manifest impotriva discriminarii si a carui idee a venit de la prejudecatile pe care le-a simtit Dana ca le are lumea fata de ea ca si femeie cu parul scurt.

Prin acest album, Dana ne spune ca uneori viata nu miroase a parfum, dar in momentul in care ajungi sa renunti la lucrurile care iti tin legate aripile, nimic nu ar trebui sa te opreasca sa atingi cerul. De departe de a fi o capodopera si avand defecte usor-sesizabile date de amestecul dintre versurile metaforice si cele fara niciun fel de valoare estetica, albumul Danei reuseste sa fie cel mai reprezentativ pentru comunitatea gay din Romania prin indemnul de a fi noi insine.

"Parfum" contine 9 piese pop-rock, printre care si single-urile "Mai e o zi" si "Tu" si este disponibil pentru download gratuit online. Deja incepe sa ne miroasa a "Parfum"...

Afla Despre... spunea...

Mda.. Acel site se axeaza pe publicarea de articole "gay" ..si administratorul acelui site i s-a parut un videoclip "gay"..asta nu inseamna ca acest videoclip transmite un mesaj numai comintatii "gay"..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...