Profesoară acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu trei elevi.

Profesoară acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu trei elevi.: "

 O profesoară (41 ani) din orşul Bay City, Michigan, este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu trei dintre elevii săi, în timp ce preda ca suplinitor la Bay City Central High School.

Comportamentul indecent al lui Heidi Lewis, suplinitoare la catedra de literatură britanică, a ieşit la iveală, după declaraţiile unei eleve, al cărui iubit s-a lăudat că a făcut sex cu o profesoară. Anchetatorii cazului au fost şocaţi să descopere nu un elev care a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, ci trei.

Unul dintre elevi (16 ani) a dorit să ia meditaţii, dar o dată ajuns la profesoară acasă, lucrurile s-au încins destul de repede, ajungând la sex. El a povestit unui coleg (17 ani) de şcoală aventura, dar nu a fost crezut. Aflând despre acest aspect, profa de literatură l-a pus să-şi aducă şi prietenul incredul în patul lor.

 'Lanţul slăbiciunilor' nu s-a oprit însă aici: un alt elev a aflat despre aventura colegilor şi nu a durat mult până a ajuns şi el în patul profesoarei. Şi aventura probabil că ar fi continuat, dacă nu era descoperită.

Acum, Heidi Lewis riscă 15 ani de închisoare, fiind acuzată pentru şase capete de acuzare, implicând comportament criminal sexual. Ea a rămas în libertate pentru o cauţiune de 100.000 de dolari, dar are interzis de a avea contact nesupravegheat cu persoanele mai tinere de 18 ani, excepţie făcând fiul ei de 17 ani.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...