Un tânăr român a fost ciuruit în Germania pentru banii pe care îi strînsese să-şi ...

Un tânăr român a fost ciuruit în Germania pentru banii pe care îi strînsese să-şi ...: "

 Adolescentul român, stabilit cu familia în Munchen,  a răspuns unui anunţ de pe internet care promitea o maşină ieftină şi astfel şi-a găsit moartea.

Tânărul de 17 ani era stabilit de câţiva ani în Germania împreună cu părinţii şi strânsese 15.000 de euro pentru a-şi cumpăra o maşină de ocazie. El a găsit un anunţ pe internet, care promitea o maşină la un preţ de chilipir şi s-a grăbit să meargă să o vadă.

Maşina era într-un oraş apropiat şi de aceea a luat cu el şi un prieten care avea carnet. Numai că, o dată ajunşi la destinaţie, cel cu care s-au întânit le-a spus că el este un intermediar şi că trebuie să-l aştepte pe adevăratul proprietar.

După o oră de aşteptare, bărbatul care îi ademenise cu anunţul s-a întors şi a deschis focul, românul căzând străpuns de şase gloanţe. Prietenul adolescentului a reuşit să fugă cu cei 15.000 de euro care se aflau la el.

Poliţia a făcut portretul robot al criminalului. Ei caută un cetăţean german, de aproximativ 40 de ani, 1,86 m înălţime, statură atletică, păr blond închis, care a dispărut de la locul faptei cu un BMW 5 Touring. Potrivit anchetatorilor, întreg atacul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere de la un restaurant din apropiere.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...