Madalin Ionescu a divortat! Se poate insura acum cu Cristina Siscanu!

Madalin Ionescu a divortat! Se poate insura acum cu Cristina Siscanu!: "

Madalin Ionescu a divortat azi official de sotia lui, Mihaela. Judecatoria Sectorului 1 a pronuntat azi divortul intr0un timp record: in doar 17 minute. Prezentatorul emisiunii “Drept la tinta”, de la Kanal D, este acum oficial burlac.


Madalin se iubeste de aproape doi ani cu Cristina Siscanu, coordonator al reporterilor emisiunii de la Kanal D. Cei doi au declarat ca intentioneaza sa se casatoreasca, fara a oferi detalii atat timp cat procesul de divort se afla inca in desfasurare.



In toamna anului trecut, Madalin Ionescu si sotia lui, Mihaela, nu s-au prezentat la prima infatisare a procesului lor, fiind nemultumiti ca nu li s-a aprobat cererea de a avea un proces departe de ochiul presei.


Pentru ca nu li s-a aprobat sedinta secreta, cei doi soti nu s-au prezentat la proces iar magistratii au suspendat cererea. Acum ei au depus din nou divortul la Judecatoria sectorului 1, urmand ca prima infatisare sa aiba loc pe 26 iunie.


Realizatorul emisiunii “Drept la tinta” de la Kanal D vrea sa ramana cu fetita lor, Stefania, in varsta de 14 ani, urmand sa plateasca pensia alimentara pentru baiatul lor, care va ramane in grija mamei.


Se pare ca pensia alimentara se ridica la 5000 de lei lunar. Nu aceeasi suma se va acorda sotiei lui care va plati doar 500 de lei lunar pentru baiatul, aflat in custodia lui Madalin.


Madalin Ionescu s-a despartit de sotie in 2009 inca de pe vremea cand modera emisiunea “Acces Direct” de la Antena 1. Subiectul a fost, pentru o perioada, tinut departe de presa.


“Cred in puterea iubirii adevarate! E singura ratiune superioara a existentei. In absenta ei, Universul este stramt, fals si lipsit de stralucire. Casatoria este o taina care incununeaza dragostea. In viata  poti face alegeri gresite, te poti iluziona, te poti desparti, dar atunci cand intalnesti Sublimul, nu trebuie sa ratezi momentul! Casatoria nu e conditie, o obligatie, dar poate fi un act magic!”, ne declara el intr-un interviu publicat la inceputul acestui an.


"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...