Moni a pierdut-o pe Irina pentru că nu are casă!.

Moni a pierdut-o pe Irina pentru că nu are casă!.: "

 Judecătorii de la Buftea au făcut publică astăzi motivarea deciziei prin care micuţa Irina, fiica soţilor Columbeanu, a fost încredinţată provizoriu tatălui ei. Conform magistraţilor, Irinel a câştigat custodia temporară a copilei sale şi datorită faptului că Monica nu are casă.

Faptul că Irina a crescut la Izvorani, într-un mediu sigur şi cu condiţii materiale excelente, a înclinat balanţa în favoarea lui Irinel. Conform magistraţilor, Monica a pierdut cusotia copilului şi pentru că nu a făcut dovada că ar avea o casă în care să o crească. 'Pârâta reclamantă a depus la dosar actul de donaţie al unui apartament în Bucureşti, iar pârâtul reclamat a anunţat în sală că a demarat procedurile de revocare a donaţiei. Mai mult, la dosar a fost depus un act de identificare emis de statul California, SUA, din care rezultă că reşedinţa reclamantei este în Los Angeles. În acest sens, instanţa consideră că din dosarul cauzei nu se poate stabili care este locuinţa statornică a reclamantei pârâte. Aceasta nu face dovada unor condiţii de locuit adecvate, stabile şi similare cu cele anteriore în care a crescut minora, nu face dovada nici a existenţei unei legături puternice între mama şi copil', notează magistraţii de la Buftea.
 
Raportul psihologic, asul din mâneca lui Irinel
 
 Săptămâna trecută, Irinel Columbeanu le declara judecătorilor că fiica sa i-a spus că nu vrea să se mai întoarcă în America. A şi depus la dosar un raport psihologic din care reieşea că micuţa Irina „se roagă la Moş Crăciun că o ajute să nu se mai întoarcă la colegii de departe şi devine reţinută atunci când e vorba despre străinătate şi grădiniţa de acolo'.
Deşi magistraţii menţionează faptul că respectivul raport nu reprezintă o expertiză judiciară, pe baza acestuia şi-au conturat ideea că „schimbarea bruscă a condiţiilor de viaţă sub toate aspectele - de la o viaţă petrecută alături de ambii părinţi în condiţii materiale de excepţie, la o viaţă anonimă într-o ţară străină, nu poate conduce decât la o situaţie dificilă pentru copil', mai spun magistraţii.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...