Vedete care trăiesc pe picior mare... la propriu.

Vedete care trăiesc pe picior mare... la propriu.: "

Sunt aproape nelipsite la evenimentele mondene şi le vedem peste tot în presă, purtând haine scumpe şi pantofi de firmă. Cu toate acestea, nu toate vedetele se pot lăuda cu încălţămintea purtată, mai ales când picioarele lor sunt foarte mari.


Moni Columbeanu poartă 41


Monica Columbeanu (Foto arhivă)


Monica este o femeie frumoasă, dar şi foarte înaltă. Din această cauză poartă şi un număr mare la pantof, fapt de care este ruşinată, iar adesea spune că nu poartă mai mult de 39 sau 40, deşi are chiar 41.


Ramona Gabor îi calcă pe urme surorii sale


Ramona Gabor (Foto arhivă)


Sora Monicăi Columbeanu nu poartă chiar 41 la picior, dar o urmează îndeaproape - Ramona Gabor este un alt model care trăieşte pe picior mare, mai exact, pe un picior de măsura 40.


Cabral îşi găseşte cu greu pantofi



Cabral se pregăteşte de nunta cu Andreea Pătraşcu, ce va avea loc acest an, în luna iunie. După ce a colindat în lung şi în lat magazinele din România, vedeta Acasă Tv a fost nevoită să meargă până în Austria pentru a-şi găsi pantofi măsura 47 care să-i fie şi pe plac.


Şi Iulia Albu poartă număr mare la pantof


Mihai Albu, alături de soţia sa, Iulia


Iulia este una dintre persoanele publice care poartă un număr relativ mare la pantof - 40. Totuşi, ea nici nu trebuie să piardă timp căutându-şi încălţăminte pe plac, deoarece este căsătorită cu designerul de încălţăminte Mihai Albu.


Roxana Ciuhulescu


Roxana Ciuhulescu (Foto arhivă)


Renumită pentru emisiunea auto pe care o prezintă, dar şi pentru statura sa impunătoare, Roxana Cuiuhulescu este una dintre cele mai înalte personalităţi autohtone, dar care se simte bine în pielea sa... şi în pantofii numărul 40.


Uriaşul Ghiţă Mureşan



Sultan Kosen (Foto arhivă)Gheorghe Mureşan, poreclit de americani 'Big Ghiţă', este unul dintre foştii jucători de baschet din NBA şi una dintre vedetele care trăiesc pe picior mare. Şi el îşi găseşte cu greu încălţămintea potrivită, având la picior măsura 53. Din lumea baschetului, el este întrecut de Shaquille O'Neal, care poartă 56.


Sultan Kosen, cel mai înalt om din lume


Turcul are foarte mari probleme când vine vorba de găsit haine pe măsură. Mai exact, cea mai mare bătaie de cap îi dau pantofii, pe care îi poate face doar la comandă - aceştia cântăresc câteva kilograme bune şi au numărul 60!

"

1 comentarii:

Unknown spunea...

Iulia Albu poarta 37,5 !!!!
Mihai Albu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...