Inna o ia în freză

Bine, nu e de glumit cu violenţa domestică, însă trebuie să recunoaştem că e un titlu catchy, pe care mulţi “simpatizanţi”  de-ai Innei l-ar vedea pus în practică. Am avut de ales între ăsta şi “Inna vrea soare în viaţa ei”.

Chiar aşa… ura pentru Inna a ajuns la cote aşa de înalte încât dacă ar lua bătaie v-ar face să vă răcoriţi, să vă simţiţi mai bine? Dacă da, cred că ar trebui să consultaţi un medic.

Să revenim la oiţa noastră: Inna.

Şi-a întrebat fanii de pe facebook ce melodie de pe albumul nou ar merita promovată ca la carte, iar rezultatul dat de fani a fost “Endless“, aşa ca tot ce înseamnăl Inna s-a pus în mişcare şi dă-i cu sedinţă foto, dă-i cu look nou, apoi cu un teaser pentru clip şi acum aşteptăm noul clip, ce va fi lansat pe 25.11.2011.

Teaserul nu ne oferă prea multe informaţii despre clip sau despre piesă, însă cred că este vorba de Endless de pe “I am the club rocker“, căci este postat sub numele “Bring the sun in my life”, nişte versuri din “Endless“.

Inna încearcă să confere teaserului o latura mai profundă, prin citatul de la început:

There are moments in your life/ When you feel that no one cares

Sometimes you feel like screaming outloud / But you’re afraid

Your voice matters / No violence, no endless pain

Cred că se vrea şi un clip împotriva violenţei domestice, căci citatul este îndreptat către femeile ce au avut de suferit şi se simt neputincioase.

Legat de coperta noului single tabloidele vuiesc “Are sau n-are chiloţi?”  O avea sau n-o avea, rezolvăm noul mister naţional  (că Elodia e rezolvată

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...