Rihanna o arde obscen

Scris de Rimel in Celebrităţi străine, Video // 21.11.2011 // 4 comentarii .

De ceva vreme, RedRiri a schimbat macazul de la bunăciunea sexoasă la paraşuta paparuda panarama (pardon!) gagica perversă şi tăvălită, stârneşte nenumărate controverse şi pare că e mândră de noua sa imagine pentru că nu se mai opreşte.

Mai nou, a apărut în rolul de centuristă şcolăriţă consumată şi la emisiunea X Factor din Marea Britanie, unde a interpretat ultimul său hit – We Found Love. Riri purta o uniformă şcolărească şi o perche de adidaşi cu mesajul “F… off”.

Se pare că vedeta a fost profund marcată de perioada de abuzuri la care a supus-o amorezul bătăuş dar nu înţeleg de ce ţine morţiş să o readucă în prezent. Chiar şi ultimul său clip pare ilustrarea poveştii de iubire cu năbădăi între artista şi Chris Brown. Iar lucrul ăsta nu e privit prea bine.

“Ultimul său videoclip este o ruşine. Transmite mesajul că ea este un obiect care să fie posedat de bărbaţi, ceea ce este îngrijorător, având în vedere că vedem acelaşi lucru în cazurile reale de violenţă”, a declarat un purtător de cuvânt al Centrului de Criză pentru Viol publicaţiei Daily Star.

Voi ce părere aveţi despre acest clip?Share

Articole similare:Rihanna bate toba, Rihanna bate tare…Rihanna iar o comite… pe scenăRihanna se răzbună în Man DownRihanna şi Chris Brown îngroapă securea războiuluiRihanna pirată în noul său clip?

--

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...