7 aperitive uşor de preparat pentru Crăciun

Retete.unica.ro îti propune sapte feluri de aperitive gustoase si rafinate, usor de preparat ca sa îti ramâna timp sa te pregatesti si tu pâna ajung invitatii.


Si ciupercutele îti pot asigura un aperitiv reusit. Genul de aliment caruia îi poti reda aroma preferata, dupa propriul gust, ciupercile nici nu te vor retine prea mult în bucatarie. Este recomandat sa le faci pe gratar.

Timp de preparare: 30 de minute.


Abia dupa ce vor fi gustat din acest colac invitatii tai se vor dumeri ca nu este vreo reteta de tort facut în casa. Cu acest aperitiv senzational, cu aspect de tort, îti vei impresiona cu siguranta musafirii. În plus, este si o gustare foarte usoara ce va deschide apetitul pentru traditionala friptura de porc. Îti trebuie cartofi, telemea si bacon feliat.


Iata un aperitiv lejer pe care toata lumea îl adora. Bruschetele crocantea romate cu diferite sosuri sunt foarte recomandate, fiind un aperitiv si destul de versatil.
Acesta va merge din plin si cu friptura de curcan sau de porc, precum si cu vânatul pe care l-ai pregatit de Craciun.

Nu sunt satioase dar îti deschid apetitul - exact cum trebuie sa fie un aperitiv.


Foarte usor de preparat, ouale umplute sunt întotdeauna un aperitiv apreciat. În 30 de minute sunt gata preparate si asezate pe masa. Ca sa le dai un aer festiv, dcoreaza-le oricum îti dicteaza fantezia.


Daca preferi preparatele pe baza de brânza, un aperitiv gen "quattro stagioni" îti va merge la suflet! Brânza, telemea, cascaval si mozarella, toate asezate într-o lipie rumenita în forma de barcuta, vor fi deliciul serii, cu siguranta. Sereveste barcutele cu vin rosu.


Alege sa îmbini meniul autohton si cu alte preparate traditionale la fel de gustoase.
Rosiile umplute cu salata ruseasca pot fi o alegere potrivita si ca aperitiv, dar si ca garnitura. În jumatate de ora ai fiert legumele si ai servit si rosiile umplute.


Daca ai pregatit un meniu bazat pe preparate din peste, un astfel de aperitiv va fi mai mult decât inspirat.
Musafirii tai se vor linge pe degete dupa ce vor gusta aceste bunatati usoare din peste, cartofi si morcovi. Aperitivul se prepara ca o rulada, care se taie felii.

Foto: Shutterstock


View the original article here

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...