Ciudăţeniile modei în 2011: Bikini din panouri solare, colierul din păr de om sau unghiile din piele de şarpe

de Ioana NICOLESCU Postat la: 31.12.2011 12:15 Ultima actualizare: 31.12.2011 12:16 Ciudateniile modei în 2011: Bikini din panouri solare, colierul din par de om sau unghiile din piele de sarpe

Daca în 2010 Lady Gaga a socat o lume întreaga când a îmbracat o rochie din carne cruda, anul acesta trendurile în moda si accesorii au devenit si mai ciudate, scrie Daily Mail.

Designerul Rachel Friere a stârnit o controversa când a prezentat lumii o rochie facuta din 3.000 de sfârcuri de iac si vaca. Criticii i-au numit colectia "dezgustatoare si repulsiva".

Firma de design The Rodnik Banda creat o rochie în forma de pisoar.

Colectia A Toy Story 3 rezultata din colaborarea firmelor Bossini si Pixar a dat nastere unui nou trend: vestimentatia inspirata din desenele animate si jocurile video. În dreapta o femeie poarta o rochie "Angry Birds".

Bijutierul Kerry Howley a vrut sa schimbe perspectiva pe care o au oamenii fata de firele de par care cad si a creat un colier din par uman.

Modelul Kristin Cavallari spune ca bikini-ul din cioburi de sticla i-a taiat pielea când l-a prezentat pe podium pentru Diesel.

Un bikini din panouri solare la care poti lega un MP3 ca sa asculti muzica.

Lady Gaga a socat lumea anul acesta cu vasta sa colectie de "palarii".

În loc de traditionalele gene false, Paperlife a inventat "bijuteriile pentru gene" facute din hârtie.

Aplicatii pentru buze au revolutionat industria cosmetica anul acesta. Kim Kardashian a purtat astfel de aplicatii pe buze cu un model de sah.

Un alt trend al anului 2011 au fost unghiile pe care este aplicata piele de sarpe. În Londra, o astfel de manechiura costa 62 de lire sterline.


  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

View the original article here

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...