Damaschin arestat pentru 29 de zile. Monica Gabor, exploatată sexual de «tatăl adoptiv»

Constantin Damaschin, zis Sarsaila, a dezvoltat relatii cu lideri de clanuri precum Clamparu si Hasan, care traficau fete, una dintre victimele sale fiind Monica Gabor, care s-a casatorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a depus plângere la Parchetul Tribunalului Bacau în anul 2004, procurorii clasând ulterior dosarul, care a fost însa redeschis de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Astazi, Tribunalul Bacau a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Dinu Damaschin, "tatal adoptiv" al Monicai Columbeanu, si a celor doi complici ai acestuia, Eugen Mihai Mereuta (40 de ani) si Claudiu Ciuca (35 de ani), acuzati de recrutare prin înselaciune, amenintare si violenta a mai multor fete, unele minore, în scopul exploatarii sexuale, scrie Mediafax.


Asa arata Monica Gabor la 16 ani.

Citeste si: Dinu Damaschin spune ca Irinel Columbeanu a orchestrat retinerea sa!


View the original article here

1 comentarii:

Izabela spunea...

Arestarea e una, condamnarea e alta. In perioada asta curge cerneala, dar nu e vorba de nimic concret.

NU VA LASATI PACALITI!!! Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata.Actiunile politiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational

Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete SRI si SIE.

Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului

Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
ziarulprofit.ro/archives/14988
evz.ro/detalii/stiri/comisar-sef-judecat-pentru-favorizarea-infractorului-952994.html

Geert Wilders, parlamentar olandez: "România si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului înalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...