MESAJE DE ANUL NOU. Ce SMS-uri poţi trimite cu ocazia Revelionului 2012

Postat la: 31.12.2011 16:34 Ultima actualizare: 31.12.2011 17:40 Mesaje de Anul Nou. Câteva exemple de SMS-uri trimise de români

Pe internet sunt disponibile sute de site-uri unde cei mai putini inspirati în noaptea de Anul Nou unde pot gasi mii de mesaje pe care sa le trimita apropiatilor. În afara celor clasice, românii mai inventivi au compus mesaje mai neobisnuite, precum "Lovite-ar trenul fericirii / Trasnite-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada în cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!" sau "Noul an sa va aduca belsug în casa, bucate pe masa, valuta în cont, un iaht în port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!". Greselile gramaticale apartin autorului anonim si le-am lasat ca atare pentru autenticitate.

Lista completa a mesajelor de Anul Nou

"Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decât dusmani."

"Bate-n usa. Bate-n geam. Cine este, noul an"

"E cumpana dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranta, în jos cu întelegere si în sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si împliniri! La multi ani!"

"Noul an sa va aduca belsug în casa, bucate pe masa, valuta în cont, un iaht în port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!"

"Închide ochii si pune-ti o dorinta. Am auzit ca de Anul Nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se întâmple si tie. La Multi Ani fericiti!"

"Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani!"

"Lovite-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada în cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!"

"Un an bun, 12 luni de fericire, 52 de sapt de liniste, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de noroc, 525600 de min de succes, toata viatza langa persoana iubita, la multi ani!

"Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, împliniri, sanatate, fericire si bafta!"

"Anul nou... o bucurie
viata toata sa va fie!
Bani, masina, fericire,
Sanatate si iubire.
Nu-i de-ajuns sa le doresti.
Tipa, lupta, da din coate,
Asa le obtii pe toate!"

"Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul nou sa-ti aduca toate aceste lucruri."

"Aho Aho,cu Anul nou, si gaina fara ou si cucosu fara gusa ,Da-mi si mie un leu matusa"

"Fie ca anul care începe sa-ti astearna în cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si îngeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se împlineasca, câte una în fiecare zi! La multi ani!"

"Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul în cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!"

"Fie ca toate visele pe care le fauriti în aceste zile magice sa se împlinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie în inimi, iar în case fericire si belsug. La multi ani!"

"Previziuni meteo de revelion 2011: prevazut o furtuna de pupici si îmbratisari…te sfatuim sa închizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit."

"Noul an se asterne înaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, împliniri si fericire pentru ca la sfîrsitul volumului sa-l cititi cu bucurie"

"Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace în suflet si prosperitate pentru tine si familie. La multi ani!"

"Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!"

"Momentele speciale ale sfîrsitului de an sa-ti aduca veselia în casa, bani în buzunar si poate un Mertan!"

"Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decât dusmani!

"Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!"


 

View the original article here

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...