Traficul site-urilor de matrimoniale creşte în perioada sărbătorilor

Postat la: 28.12.2011 10:19 Ultima actualizare: 28.12.2011 10:22 Traficul site-urile de matrimoniale creste în perioada sarbatorilor

Traficul site-urilor de matrimoniale din Statele Unite creste în perioada sarbatorilor cu aproape 20%, cei singuri încercând, pe ultima suta de metri, sa-si gaseasca un partener pentru noaptea de revelion. Si asta pentru ca sarutul sub vâsc din momentul trecerii dintre ani este considerat un nou început, scrie daily mail.
"Din 26 decembrie pâna pe 14 februarie este cea mai aglomerata perioada a noastra. Noaptea de Anul Nou este considerata atât de importanta deoarece este simbolul unui nou început", a declarat pentru New York Daily News Whitney Casey, expert al Match. com.

"Femeile simt o mare presiune pentru a avea o întâlnire în preajma sarbatorilor si cu siguranta aceasta creste odata cu apropierea Anului Nou", este de parere si Doree Lewak.

Acest lucru parte sa fie luat în calcul si de site-urile de matrimoniale, constiente de vulnerabilitatea utilizatorilor în aceasta perioada a anului, multe dintre ele pregatind oferte speciale.


  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

View the original article here

1 comentarii:

Relu spunea...

Cei care sunt inca singuri mai pot incerca azi sa-si gaseasca un partener / partenera pt revelion pe Matrimoniale Romania, e destul de variata oferta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...