Columbeanu aduce dovezi: Irina recunoaşte că-şi urăşte mama! VIDEO

Divorţul dintre Monica şi Irinel este unul dintre cele mai discutate subiecte în presă.

UPDATE. Tribunalul Bucureşti a decis ca Irina să rămână în custodia tatălui ei, Irinel Columbeanu.

Lucrurile au început să fie şi mai acide în momentul în care omul de afaceri este cel care a obţinut custodia micuţei şi a dat-o afară pe Moni din apartamentul de pe Victoriei.

Iri este hotărât să demonstreze că Irinuca nu mai vrea în America şi prin urmare a uploadat pe youtube câteva filmuleţe în care soacra lui şi fetiţa vorbesc despre Monica. El le-a filmat pe cele două cu camera ascunsă, tocmai pentru că vrea să-şi întărească ideea că fetiţa ar fi bine să rămână în ţară

Întrebată dacă o iubeşte pe mami, fetiţa a spus: «Nu o iubesc, pentru că mă bate. Vreau altă mamă să cumpăr». Vedeţi mai departe şi ce a spus Veronica, mama Monicăi, despre fiica ei şi copilul acesteia.

VIDEO Irina, despre Monica Columbeanu: "Nu o iubesc pentru că mă bate! Vreau să-mi cumpere tati altă mamă, că el are bani"



VIDEO Mama Monicăi şochează: "Ea nu este mama, ea se visează mare actriţă"




Mama Columbencei: "Irinel m-a ameninţat că îmi taie gâtul sau că mă taie bucaţi dacă nu spun că Monica este o mamă denaturată "
Veronica Bulai, mama Monică Columbeanu a mărturisit care este poziţia ei în cazul filmuleţelor în care o acuză de lucruri groaznice pe fiica sa. Aceasta a povestit, într-o scrisoare adresată redacţiei CANCAN, că a fost obligată să declare acele lucruri în filmuleţe înregistrate de Irinel Columbeanu.

Citeşte mai jos poziţia oficială a mamei Monică Columbeanu
"Sunt socata ca dl. Columbeanu ma foloseste pe mine si pe nepotica mea pentru a o pedepsi pe Monica pentru curajul ei de a pune capat unei casatorii care in ultimii doi ani i-a cauzat numai neplaceri.

Acele declaratii sunt nereale si mi-au fost luate sub presiune, cand eram singura cu Irina la Izvorani, in perioada in care Monica se afla in America. Se intampla dupa ce Monica l-a anuntat ca doreste sa divorteze deoarece s-a saturat de viata pe care dl Columbeanu o duce in afara familiei.

In ce ma priveste, intotdeauna dl Irinel Columbeanu a avut uncomportament urat cu mine, ma trata cu dispret, in multe randuri amenintandu-ma ca ma va da afara din casa si impreuna cu Irina si Monica vom ajunge pe strada. Nu aveam voie sa ma adresez decat cu Domnul Columbeanu.

In legatura cu declaratiile filmate si facute publice de dl. Columbeanu precizez ca au fost luate sub o presiune mare, exercitata cateva zile in mod continuu asupra mea. Profitand ca Monica era plecata in America ma ameninta ca daca nu spun despre Monica ca este dificila si agresiva cu mine si cu Irina, ne va lasa sa murim de foame.

La inceputul lui ianuarie 2011 mi-a luat pasaportul si cartea de munca si mi-a spus ca daca nu fac ce imi spune el, ma va arunca in strada si nu ma voi mai putea angaja nici ca femeie de serviciu, nici in tara si nici in strainatate. Ma ameninta ca este un om influent si bogat si poate sa imi faca viata foarte grea. Desi la inceput am refuzat sa fac vreo declaratie, urmare a presiunilor si amenintarilor exercitate asupra mea, si chiar a Irinei, in cele din urma am cedat.Intr-o seara, in ianuarie anul asta, nu imi aduc aminte data, dl.Columbeanu m-a trezit din somn si m-a condus in dormitorul luispunandu-mi ca daca nu declar ce mi-a spus in discutiile anterioare, ma va scoate noaptea afara din casa. M-a pus sa declar faptul ca Monica este o mama denaturata care isi batea copilul si care ma trata ca pe o sclava. A doua seara, calvarul s-a repetat, chemandu-ma iar indormitorul lui si spunandu-mi sa declar ca Monica este o mama groaznica.

La fel a facut presiuni si asupra Irinei. De cateva ori s-a inchis singur cu fetita in camera, fara a imi da voie sa ii insotesc. De fiecare data dupa discutiile cu dl. Columneanu, Irina era plinsa si ma intreba daca imi aduc aminte cum o batea mama ei. Cand am intrebat-o despre ce vorbeste, Irina mi-a spus ca asa i-a zis tatal ei, ca mama o bate si ca nu trebuie sa o iubeasca.

Personal, am fost de fata, cand dl Columbeanu i-a spus ca daca nu spune ce i-a zis el ii i-a toate hainele si jucariile. Cu aceeasi ocazie m-a amenintat iar, ca daca nu spun ce trebuie ma da afara impreuna cu Irina, in strada, in plina iarna. De teama, am contribuit la acele discutii din care ar rezulta faptul ca Irina nu o iubeste pe mama sa. Cel mai des ma amenita ca imi taie gatul sau ca ma taie bucati. Asa a spus si despre judecatoarea de la Buftea, iar despre avocata Monicai a spus ca ii zboara toti dintii.

In perioada decembrie 2010-ianuarie 2011, pana sa inceapa Irina gradinita am stat la Izvorani, iar nu in apartamentul din Calea Victoriei. Am vrut sa ma mut impreuna cu fetita in apartament, insa nu aveam chei acestea ramand in America . Nu ne asteptam ca dl. Columbeanu sa nu ne mai permita mie si Irinei sa ne intoarcem in America alaturi de Monica, acesta fiind motivul pentru care randul meu de chei ramasese in America. Desi, dl. Columbeanu avea chei de la apartamentul din Calea
Victoriei nu a vrut sa ni le dea, desi dumnealui stia ca fetita trebuia sa mearga la gradinita ! I-am zis ca nu e bine sa piarda anul si apoi , dupa o saptamana dupa ce deja gradinita incepuse ne-a lasat sa stam la apartament.

La inceput mi s-a parut suspecta dorinta dlui Columbeanu de a sta impreuna cu el la Izvorani, desi Monica il anuntase de divort, insa mi-am dat seama de scopurile lui dupa ce a inceput presiunile asupra mea si Irinei.

In aceasta perioada, cat am stat la Izvorani, Dl. Columbeanu a devenit brusc interesat de Irina, cumparandu-i mai multe jucarii decat i-a luat in toti cei patru ani de viata ai fetitei. Dupa jumatatea lunii ianuarie 2011, cand ne-am mutat iar in apartamentul din Calea Victoriei, dl. Columbeanu a inceput sa o viziteze mai des pe Irina, crescand si durata vizitelor de la 10-15 minute (inainte de vestea divortului) la 30 de minute-1 ora.
Ca niciodata dl Columbeanu nu s-a preocupat de cresterea si educarea Irinei, dimpotriva, avea o atitudine distanta cu fetita. Ii interzicea sa scoata vreun zgomot in casa sau afara, nici macar sa vorbeasca pe un ton normal, nu ii permitea sa intre in camera lui atunci cand ea isi dorea acest lucru. De exemplu, daca Irina indraznea sa il trezeasca, tatal ei o cearta si ii spunea ca este un copil foarte obraznic si nu ii mai acorda atentie uneori si cateva zile la rand.

Imi aduc aminte ca, intr-una din putinele ocazii in care i-a cumparat anumite lucruri a avut grija sa o faca sa se simta mizerabil si sa nu se mai poata opri din plans pentru cateva ore intrucat ea nu a binevoit sa ii spuna multumesc pe tonul pe care si l-ar fi dorit el. Pentru ca i-a spus multumesc pe un ton normal, a strans lucrurile pe care i le-a cumparat si le-a luat inapoi, promitandu-i ca nici in cazul in care va ajunge sa cerseasca pe strazi nu ii va mai cumpara niciodata nimic.

In perioada in care Irina a stat in America, Dl. Columbeanu nu a venit niciodata sa o viziteze, nu i-a pasat niciodata in ce conditii traieste fiica lui. Este urat ce spune acum ca, in America, fetita a fost traumatizata. Dimpotriva, Irina a mers in fiecare zi la gradinita, iar timpul liber si l-a petrecut cu mine si cu Monica, fie in parc, fie in parcuri de distractii pentru copii.

Imi vine foarte greu cand vad ca, peste tot, se vorbeste despre Irina si despre grija lui pentru fetita, cand, in realitate, el nu are habar despre ce inseamna o zi din viata fetitei. M-a intristat foarte tare cand, la televizor, am vazut ca Irina a stat toata ziua intr-un bar,impreuna cu Dl. Columbeanu, dupa care a plecat la film pana seara tarziu, cand, in mod normal, dupa gradinita, Irina trebuia sa vina acasa si sa se culce, iar la ora 9 seara sa fie deja in pat. Sufar cumplit si plang fara oprire pentru ca eu nu am vrut sa fac nici un rau, i-am vrut binele fetitei si ia uite cum se pot intoarce toate impotriva mea dar ,
Dumnezeu mi-e martor ca eu am vrut doar sa fie bine!"

1 comentarii:

Anonim spunea...

nu cumva columbeanu s a inregistrat si atunci cu cele 2 fete..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...