Aflăm de la Bosquito ce se întâmplă când îngerii pleacă

Bosquito, trupa aia cu “Două mâini“, “Pas cu pas” sau “Pepita” îşi face timid comeback-ul după şapte ani de absenţă pe scenele româneşti, timp în care şi-au încercat norocul în SUA.

Au ales o melodie cântată în limba română, cu versuri ce ating suflete, pe care au lansat-o prin august în garajul Europa FM. Acum au ales să-i facă şi un videoclip pe măsură şi rezultatul este unul foarte bun. Un el şi ea trăiesc o poveste de dragoste care se încheie tragic (din ce am înţeles eu la prima vizionare). În videoclip sunt inserate şi imagini din copilăria lui Radu Almăşan.

Aplaud iar o piesa făcută de un artist român cântată în limba română. Iata că se poate şi fara “fly – sky- high” sau “fire- desire”. Au demonstrat-o şi alţii şi iată că acum e rândul boschetarilor să-şi  spună cuvântul.

Observ că din ce în ce mai multi entertaineri români scot piese noi în limba română : Giulia, Ellie White, Maria Radu, Hi-Q sunt doar nişte nume ce-mi vin în minte pe moment. Să fie o nouă mişcare?

Voi ce ziceţi ? Ar fi trebuit să ne lase cu melodiile (devenite evergreenuri) din trecut sau e bine că revin în showbizz?

Am găsit pe youtube şi o variantă în limba spaniolă.

sursa fotoShare

Nu există articole similare!!

--

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...