Ilinca Vandici vrea sa joace intr-un film cu Denzel Washington

Adaugata la: 30 Noiembrie 2011 Share Brad Pitt adora luptele in noroi in familie --> Ilinca Vandici doreste sa joace intr-un nou film. Dupa rolul din serialul "Narcisa Salbatica" de la Antena 1, vedeta viseaza sa fie colega de plato cu nimeni altul decat Denzel Washington , actor american faimos pentru prestatiile din "Training Day", "Deja Vu" si "The Hurricane".

"Denzel este actorul pe care il apreciez si admir foarte mult. Nu visez atat de departe, dar, daca ar fi sa am aceasta sansa in viata, mi-as dori sa joc cu el intr-un film", a declarat Ilinca Vandici pentru showbiz.ro.

Pe de alta parte, Ilinca este suparata pe cei care au catalogat vulgara prestatia sa din "Narcisa Salbatica". "Mi-a fost foarte greu la filmari. Am acceptat foarte greu scenariul, care a fost modificat pentru a ajunge la forma la care imi doream eu", a marturisit vedeta,

"Au fost doua scene sexy, provocatoare, atat si nimic mai mult. Nu a fost nimic vulgar, erotic, lipsit de bun simt. Am fost mereu imbracata, chiar si la dus, iar ce e cel mai important mamei mele nu i-a fost rusine cand a urmarit serialul.", a adaugat aceasta.

Autor: Catalin Pavel

.ad_attribution {color:#336699!important;font-family:Arial;text-align:justify;font-size:14px;text-decoration:underline!important;background:none!important;}.ad_title {color:#336699!important;font-weight:bold;text-decoration:none;background:none!important;font-family:Arial;text-align:justify;font-size:14px;}.ad_text {color:#010101; font-family:Arial; text-align:justify; font-size:13px;}.ad_url {color:#336699!important;text-decoration:none;font-size:14px;background:none!important;}.ad_title_large {font-weight:bold;text-decoration:none;color:#336699!important;font-family:Arial;text-align:justify;font-size: 16px;background:none!important;}.ad_text_large {color:#010101;font-family:Arial;text-align:justify;font-size:15px;}.ad_url_large {color:#336699!important;text-decoration:none;font-size:16px;background:none!important;}Brad Pitt adora luptele in noroi in familie -->80 VizualizariTrimite articolul prin e-mail unui prieten

Mai multe articole cu:film rol ilinca vandici romania vedete denzel washington 


Nume:

Email:

Titlu:

Ultimele stiri din categorie

Brad Pitt adora luptele in noroi in familie

Daniel Radcliffe, cel mai bogat britanic sub 30 de ani

Anne Hathaway s-a logodit

Ce meserie ar fi ales Angelina Jolie daca nu ar fi devenit actrita

Nicoleta Luciu, laudata de Stela Popescu

Nicholas Cage, pe coperta unui manual de biologie

Nicoleta Luciu vrea sa ajunga iar la 54 de kilograme

-->Stiri calde


Ilinca Vandici doreste sa joace intr-un nou film. Dupa rolul din serialul "Narcisa Salbatica" de la Antena 1, vedeta viseaza sa fie colega de plato cu nimeni altul decat Denzel ... (continuare)

Stefan Banica lanseaza un DVD aniversar Stefan Banica lanseaza un DVD aniversar
Stefan Banica lanseaza un DVD aniversar, intitulat "10 ani/Live la Sala Palatului", material ce va putea fi cumparat din magazine incepand cu data de 2 decembrie. "Am incercat ... (continuare)

Dan Negru vroia sa devina bibliotecar Dan Negru vroia sa devina bibliotecar
Cine s-ar fi gandit ca, in copilarie, celebrul moderator tv Dan Negru ar fi vrut sa devina bibliotecar!? Dan Negru a marturisit pe blogul sau personal ca atunci cand era mic era ... (continuare)

Narcotic Sound au lansat un concurs de strambaturi Narcotic Sound au lansat un concurs de strambaturi
Marius de la Narcotic Sound si Christian D. au vizitat marti studioul Kiss FM, in cadrul campaniei "Vedete Face to Face... book". Invitatii le-au adus un cadou fanilor, o ... (continuare)

Alexandra Stan promoveaza Romania in lume Alexandra Stan promoveaza Romania in lume
Alexandra Stan, artista care a obtinut titlul Best Romanian Act 2011, este nemultumita de parerea anumitor europeni despre Romania si s-a gandit sa lanseze campania "There's more ... (continuare)

--> Recomandari video Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei... Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru... Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video) Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video)
Atitudine, coregrafie si tinute sexy si fresh! Asa arata noul videoclip al Andrei care se... Inna, sexy in nou videoclip, \ Inna, sexy in nou videoclip, \"Un Momento\" (Video)
Astazi, Inna a lansat videoclipul piesei \"Un Momento\". Videoclipul a fost filmat in... Ce secret ascunde Shakira? (Video) Ce secret ascunde Shakira? (Video)
Care ar fi secretul cantaretei Shakira ? Probabil cei mai multi ar spune ca artista stie sa...

Cele mai cititeAfla cine a spus despre fiul Andrei ca este uratRazboiul dintre Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu continuaMonica Tatoiu da sfaturi fetelor care merg in clubMihai Traistariu a refuzat sa inregistreze un duet cu InnaNicoleta Luciu, laudata de Stela PopescuCatrinel Sandu se opereaza in GermaniaKim Kardashian se teme ca nu va avea copiiMarius Mihalache colaboreaza cu Rona HartnerLady Gaga s-a dezbracat in fata lui Tony BennettVama a lansat versiunea in engleza a videoclipului "Copilul care alearga catre mare"Galerii foto recente: Romanian Music Awards 2011: Smiley si Inna, marii castigatori Romanian Music Awards 2011: Smiley si Inna, marii castigatori Romanian Music Awards 2011: Smiley si Inna, marii castigatori

Jojo si-a botezat baietelul Jojo si-a botezat baietelul Jojo si-a botezat baietelul

Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in India Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in India Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in India

VEDETA SAPTAMANII Rihanna Rihanna
Robyn Rihanna Fenty (nascuta in 1988 pe 20 februarie), cunoscuta dupa numele de scena ... trafic rankingpowerd by Active Soft - smart internet applications Index vedete: 3 5 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y zEvenimente |Profil Vedete |Fotoreportaj |Stiri |Editoriale |Paparazzi |Contact |Despre noi |Termeni si conditii |Publicitate Active Soft
© ActiveSoft 2005 - 2009. Toate drepturile rezervate.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...