Stefan Banica lanseaza un DVD aniversar

Adaugata la: 30 Noiembrie 2011 Share Narcotic Sound au lansat un concurs de strambaturi --> , intitulat "10 ani/Live la Sala Palatului", material ce va putea fi cumparat din magazine incepand cu data de 2 decembrie.

"Am incercat prin acest DVD sa surprindem o parte din atmosfera creata la concertele de Craciun de-a lungul anilor, sa fie un cadou pentru publicul meu la aniversarea celor 10 ani de existenta.", a declarat Stefan Banica.

"Din 2002 si pana astazi, in fiecare an, mi-am dorit sa crestem, sa evoluam, sa oferim spectatorilor tot ce e mai bun si sper ca am reusit. In schimb, sunt sigur ca am ramas in suflet cu aceeasi bucurie de a canta si de a ma intalni cu oamenii in sala de spectacol, de atunci si pana acum.", a adaugat artistul.

Materialul contine 20 de melodii, precum si cateva bonusuri: "Making of Concerte de Craciun Stefan Banica", videoclipul "Super-love", video discografie si galerie foto.

Autor: Catalin Pavel

.ad_attribution {color:#336699!important;font-family:Arial;text-align:justify;font-size:14px;text-decoration:underline!important;background:none!important;}.ad_title {color:#336699!important;font-weight:bold;text-decoration:none;background:none!important;font-family:Arial;text-align:justify;font-size:14px;}.ad_text {color:#010101; font-family:Arial; text-align:justify; font-size:13px;}.ad_url {color:#336699!important;text-decoration:none;font-size:14px;background:none!important;}.ad_title_large {font-weight:bold;text-decoration:none;color:#336699!important;font-family:Arial;text-align:justify;font-size: 16px;background:none!important;}.ad_text_large {color:#010101;font-family:Arial;text-align:justify;font-size:15px;}.ad_url_large {color:#336699!important;text-decoration:none;font-size:16px;background:none!important;}Narcotic Sound au lansat un concurs de strambaturi -->62 VizualizariTrimite articolul prin e-mail unui prieten

Mai multe articole cu:lansare stefan banica muzica romania dvd vedete 


Nume:

Email:

Titlu:

Ultimele stiri din categorie

Narcotic Sound au lansat un concurs de strambaturi

Alexandra Stan promoveaza Romania in lume

Vunk colaboreaza cu Nelu Ploiesteanu

Conrad Murray, condamnat la patru ani de inchisoare

Adele vorbeste cu ajutorul unui generator de voce

Nico si-a facut vacanta in Frankfurt

Ellie White va fi vedeta de reality-show la MTV

HI-Q a lansat o noua piesa, "Solo" (Audio)

Vocea lui George Michael, pusa in pericol

-->Stiri calde

Ilinca Vandici vrea sa joace intr-un film cu Denzel Washington Ilinca Vandici vrea sa joace intr-un film cu Denzel Washington
Ilinca Vandici doreste sa joace intr-un nou film. Dupa rolul din serialul "Narcisa Salbatica" de la Antena 1, vedeta viseaza sa fie colega de plato cu nimeni altul decat Denzel ... (continuare)


, intitulat "10 ani/Live la Sala Palatului", material ce va putea fi cumparat din magazine incepand cu data de 2 decembrie. "Am incercat ... (continuare)

Dan Negru vroia sa devina bibliotecar Dan Negru vroia sa devina bibliotecar
Cine s-ar fi gandit ca, in copilarie, celebrul moderator tv Dan Negru ar fi vrut sa devina bibliotecar!? Dan Negru a marturisit pe blogul sau personal ca atunci cand era mic era ... (continuare)

Narcotic Sound au lansat un concurs de strambaturi Narcotic Sound au lansat un concurs de strambaturi
Marius de la Narcotic Sound si Christian D. au vizitat marti studioul Kiss FM, in cadrul campaniei "Vedete Face to Face... book". Invitatii le-au adus un cadou fanilor, o ... (continuare)

Alexandra Stan promoveaza Romania in lume Alexandra Stan promoveaza Romania in lume
Alexandra Stan, artista care a obtinut titlul Best Romanian Act 2011, este nemultumita de parerea anumitor europeni despre Romania si s-a gandit sa lanseze campania "There's more ... (continuare)

--> Recomandari video Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei... Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru... Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video) Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video)
Atitudine, coregrafie si tinute sexy si fresh! Asa arata noul videoclip al Andrei care se... Inna, sexy in nou videoclip, \ Inna, sexy in nou videoclip, \"Un Momento\" (Video)
Astazi, Inna a lansat videoclipul piesei \"Un Momento\". Videoclipul a fost filmat in... Ce secret ascunde Shakira? (Video) Ce secret ascunde Shakira? (Video)
Care ar fi secretul cantaretei Shakira ? Probabil cei mai multi ar spune ca artista stie sa...

Cele mai cititeAfla cine a spus despre fiul Andrei ca este uratRazboiul dintre Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu continuaMonica Tatoiu da sfaturi fetelor care merg in clubMihai Traistariu a refuzat sa inregistreze un duet cu InnaNicoleta Luciu, laudata de Stela PopescuCatrinel Sandu se opereaza in GermaniaKim Kardashian se teme ca nu va avea copiiMarius Mihalache colaboreaza cu Rona HartnerLady Gaga s-a dezbracat in fata lui Tony BennettVama a lansat versiunea in engleza a videoclipului "Copilul care alearga catre mare"Galerii foto recente: Romanian Music Awards 2011: Smiley si Inna, marii castigatori Romanian Music Awards 2011: Smiley si Inna, marii castigatori Romanian Music Awards 2011: Smiley si Inna, marii castigatori

Jojo si-a botezat baietelul Jojo si-a botezat baietelul Jojo si-a botezat baietelul

Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in India Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in India Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in India

VEDETA SAPTAMANII Rihanna Rihanna
Robyn Rihanna Fenty (nascuta in 1988 pe 20 februarie), cunoscuta dupa numele de scena ... trafic rankingpowerd by Active Soft - smart internet applications Index vedete: 3 5 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y zEvenimente |Profil Vedete |Fotoreportaj |Stiri |Editoriale |Paparazzi |Contact |Despre noi |Termeni si conditii |Publicitate Active Soft
© ActiveSoft 2005 - 2009. Toate drepturile rezervate.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...